Budite prvi koji će pročitati novi roman Gijoma Musoa

Krajem aprila, tačnije od 18. aprila, u knjižarama širom Srbije pojaviće se nova knjiga svetskog bestseler autora Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene”, u izdanju Vulkan izdavaštva.

Sudeći prema reakcijama publike u svetu, novi intrigantni, misteriozni triler najprodavanijeg francuskog pisca, čija su dela prevedena na 45 jezika, neće razočarati ljubitelje njegovih nadasve uzbudljivih romana. Šta više, osvojiće pažnju i onih koji su propustili da uživaju u Musoovim bestselerima poput „Život je roman”, „Devojka i Noć” i „Tajni život pisaca”.

Popularni francuski pisac u novoj knjizi otvara vrata jedne uzbidljive priče, koja se zasniva na čuvenoj legendi o devojci sa Sene čije je telo pronađeno na obali ove pariske reke krajem XIX veka. Alber Kami poredio je njen zagonetni osmeh sa osmehom Mona Lize, Vladimir Nabokov posvetio joj je pesmu „Nepoznata iz Sene”, a odlivci njenog lika, koji je inspirisao mnoge umetnike i trgovce, rasprostranjeni su širom sveta.

U pretpromotivnom periodu do pojave knjige u knjižarama, na sajtu www.vulkani.rs, novu Musoovu knjigu možete nabaviti po 30 odsto sniženoj ceni. Dok od 25. aprila do 4. maja, putem sajta Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs, kupovinom „Neznake sa Sene” Gijoma Musoa možete ostvariti popust od čak 50 odsto na drugi naslov ovog pisca, čija su dela prevedena na 45 jezika. Ukoliko ne volite online kupovinu, pomenuti naslov možete naći u svim knjižarama Vulkan širom Srbije nakon 18. aprila.

 

Foto: Promo

Tekst: Promo