Priručnik za donošenje pravih odluka: „Umeće preobražaja života“

Nakon Gornjeg Milanovca i Palića beogradskoj publici predstavljena je knjiga „Umeće preobražaja života“ autora Dušana Jovanović koja se bavi egzistencionalnim pitanjima i predstavlja sveobuhvatni vodič na svim životnim putovanjima.

“Ova knjiga je meni nedostajala kada sam bio mlad. Namenjena je svim mladim ljudima, ali će sigurno poslužiti i ostalima. Paradoks, prilikom kupovine bilo kakvog komada nameštaja mi dobijemo delove, alat i uputstvo za montažu, a u život nas pošalju bez životnog uputstva. Ova knjiga je svojevrsno uputstvo za život”, kaže autor.

Kao neko ko iza sebe ima veliko životno iskustvo, znanje i uspeh, Dušan je rešio da kroz „Umeće preobražaja života” pomogne i posavetuje sve one koji zaista žele da pomognu sebi i pronađu pravi put uspeha i sreće. Ova knjiga svakako nije samo jedna u nizu motivacionih već je prava zbirka mudrosti koja ima dodatnu, najveću vrednost, a to je konkretno životno iskustvo i uspeh samog autora. Jovanović ističe da je ključ za uspeh disciplina i ljubav, zbog čega je kreirao reč „ljubiplina“ koja govori da disciplina u kombinaciji sa ljubavlju ima moć da uradimo sve što poželimo.

 „Umeće preobražaja života“ pored brojnih korisnih životnih poruka sadrži u sebi i opsežnu i raznovrsnu literaturu koju je autor inkorporirao u svoje delo i sakupio na jednu mestu, pa će se čitaoci tako susreti i sa autorima kao što su Vinsent Norman Pil, Danijel Ejman, Žozef Marfi, Dejl Karnegi, ali i mislima velikih ličnosti poput Nikole Tesle, Dalaja Lame, Marka Tvena i mnogih drugih.

U prijatnoj atmosferi na splavu Suvenir, prisutnima su se obratili i Mirjana Prljević, svetski poznati savetnik sa više od 25 godina iskustva u strateškom pozicioniranju, Miloš Tanasković, dugogodišnji urednik emisije „Profil i profit” na RTS, Stanko Mijatović i Siniša Mišanovič, vlasnici privatnog biznisa.

Knjiga „Umeće preobražaja života“ jeste rezultat četrdesetogodišnjeg iskustva autora Dušana Jovanovića, diplomiranog inženjera mašinstva. Knjiga otkriva kako naše odluke utiču na naš život, daje odgovore na pitanja kako otkriti i živeti svoju misiju, kako učiniti preobražaj života ako život krene stranputicom, kako planirati i ostvariti životne ciljene, kako preživeti krizna vremena, kao i koja disciplina ima moć da menja život, Knjiga se bavi temama koje će čitaocima pomoći prilikom donošenja važnih životnih odluka. Ukoliko ste propustili ovo nadahnuto predavanje, knjigu možete i poručiti na stranici: https://www.go-gocoach.rs/knjiga-umece-preobrazaja-zivota-dusan-jovanovic/

foto: Promo

tekst: Promo