5 načina za postizanje orgazma bez nužne penetracije

U našem umu seks vidimo kao polni odnos između dve osobe, obično heteroseksualne. Kada pomislimo na orgazam ovo za mnoge znači čin kada muškarac penisom prodre u vaginu žene i smatra se uspešnim kada oboje dožive vrhunac na ovaj način.

Vreme je da razgovaramo o tome kako možete postići orgazam bez nužne penetracije u vaginu.

Koristite ruke

Da budemo precizniji, prste. Istražite partnerovo telo i dozvolite mu da učini isto za vas. Pustite ga da se „igra“ sa vašim klitorisom ili (da biste povećali libido više), zamolite ga da vas dodiruje bilo gde osim tamo. Čekanje će vas nagraditi.

Tražite zalogaj

Jezik je jedan od najjačih mišića našeg tela i kao takav može vam pružiti neverovatne trenutke užitka u krevetu. Postoji mnogo načina na koje možete pokušati.  

Bavite se celim telom

Poljupci, dodiri, zagrljaji: sve pomaže da dođete do željene tačke, čak i ako nema prodora. Istražite tela jedni drugih i pozabavite se svim erogenim zonama. Vrat, leđa, grudi obično su delovi tela koje zanemarujemo kada imamo „tradicionalni“ seks, ali oni mogu da podignu libido za nekoliko sekundi i dovedu do neverovatnih trenutaka zadovoljstva.

Dodajte pomoćna sredstva u igru

Možda mislite da su seksualna pomagala za usamljene ljude, ali njihovo korišćenje sa partnerom može biti neverovatno erotično. Možete prepustiti kontrolu partneru i tako ne znajući koji će biti njegov sledeći potez, da se „igrate“ svojim umom, podižući svoje erotsko raspoloženje.

Samozadovoljavanje

Samozadovoljstvo pred partnerom jedan je od najjačih afrodizijaka. On vas vidi kako se dobro zabavljate i gleda šta volite (tako da nauči šta da vam radi), dok uzbuđenje i koliko se osećate ranjivo u tom trenutku dovode vaš um i telo do orgazma.