6 slavnih očeva koji su odgajali decu sami

U modernom svetu, lako je naći majke koje odgajaju svoju decu same, dok očevi koji obavljaju ovaj zadatak sami, su ređa pojava. Ipak, i ovakvi slučajevi se dešavaju, gde muškarci uzimaju punu odgovornost za svoju decu.

Iako možda niste znali, samohrani očevi nalaze se i među holivudskim velikanima. Zbog različitih životnih okolnosti – smrt supruge, razvodi… ovi poznati muškarci odlučili su da odgajaju decu sami.

Lijam Nison

Nakon što je Lijamova žena doživela tešku nezgodu na skijanju, te preminula usled posledica, glumac je ostao sam sa dva sina – Danijelom i Majklom. Posvetio je život sinovima i nikad se nije ponovo oženio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Neeson (@bgdans91)

Pirs Brosnan

Kada se oženio sa glumicom Kasandrom Haris, Pirs je usvojio njena dva deteta: Šarlot i Krisa. Tri godine kasnije dobili su sina Šona. Nakon Kasandrine smrti usled kancera, glumac je sam odgajao decu sam bez namere da se ponovo ženi. Međutim kada je upoznao Keli, promenio je dotadašnji stav, sa kojom je dobio još dva sina – Dilana i Parisa.

Nikolas Kejdž

1990. godine Nikolas je dobio sina Vestona sa tadašnjom partnerkom. Ubrzo nakon toga par je raskinuo, a Nikolas je bivšoj devojci poklonio vilu u Holivudu u zamenu za puno starateljstvo nad sinom.

Al Paćino

Al Paćino nikada se nije ženio a iz svojih veza ima ćerku Džuli, kao i blizance – Oliviju i Antona koje je dobio sa glumicom Beverli Di Anđelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia ✯ (@olivia.pacino)

Leni Kravic

Nakon razvoda od Lise Bonet, Leni je dobio jednaka prava nad starateljstvom njihove ćerke Zoe. Međutim mlada glumica kada je napunila 11 godina preselila se u potpunosti kod oca.

Kristijano Ronaldo

Kristijano je dobio prvog sina preko surogat majke 2010. Godine. Nakon toga postao je otac blizanaca – Matea i Eve. Sada je u vezi sa Georginom Rodrigez sa kojom je nedavno dobio ćerkicu Alanu Martinu.

Foto: Profimedia, Instagram

Piriredila: T.M.