grazia

Lifestyle

Ben Aflek otkrio nove detalje iz privatnog života: "Da sam ostao u braku još uvek bih bio alkoholičar"

Ben osvrnuo se na probleme iz prošlosti, navodeći svoj brak sa Dženifer Garner kao okidač za okretanje alkoholu. Glumac je izjavio da se osećao zarobljeno u toj vezi, te da ne bi ostao trezan da se nije izvukao iz priče. Takođe se dotakao i obnovljene romanse sa pop divom, otkrivajući da se premišljao oko davanja druge šanse ovoj ljubavi.

Prisećajući se braka sa Garner izjavio je nedavno: "To se događa. Ona je osoba koju volim i poštujem, ali s kojom nisam više mogao da budem u braku. Verovatno bih i dalje pio, a i počeo sam da pijem zato što sam upao u rutinu i osećao sam se zarobljenim."

"Nisam mogao da odem zbog dece, ali nisam bio srećan. Šta je trebalo da uradim? E onda bih popio celu bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo rešenje problema”. 49-godišnji glumac zvanično se razveo od bivše zene 2015.godine nakon 10 godina braka, dok je rešenje za svoj problem sa pićem potražio tek 2018. godine, kada je otišao na odvikavanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @buseterimcomtr

"Pokušavali smo i pokušavali zbog dece, ali oboje smo osećali kako ne želimo da deca misle da tako treba da izgleda brak. I sve što ste pročitali o našem braku je s*anje. Istina je da nam je trebalo neko vreme, da smo doneli odluku i razišli se", istakao je glumac.

Proletos je obnovio vezu sa bivšom verenicom, Dženifer Lopez o čemu je dobro promislio pre ponovnog upuštanja u istu. “To je bila odluka koju sam doneo nakon većeg razmišljanja. Najveća odgovornost koju imam u životu je odgovornost prema mojoj deci. Ne želim da radim išta što bi moglo da ih povredi.”

Svaljivanje krivice na bivšu suprugu za sopstvene probleme sa opijanjem, nije naišlo na odobravanje javnosti. Nakon ove glumčeve izjave, društvene mreže su eskalirale ljutitim odgovorima korisnika istih, kojima su poslali jasnu poruku Benu – svako treba da bude odgovoran za svoje postupke i da je prilično ružno svaljivati tako nešto na majku svoje dece.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila:T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.

Lifestyle

Letnji raspust je u Stadionu

Letnje aktivnosti za najmlađe.

Lifestyle

Bogatiji od kraljice: Kako je Dejvid Bekam postao milijarder

Bekamova imovina, udružena sa prihodima njegove supruge Viktorije, vrtoglavo raste iz godine u godinu.