grazia

Lifestyle

Ben Aflek otkrio nove detalje iz privatnog života: "Da sam ostao u braku još uvek bih bio alkoholičar"

Ben osvrnuo se na probleme iz prošlosti, navodeći svoj brak sa Dženifer Garner kao okidač za okretanje alkoholu. Glumac je izjavio da se osećao zarobljeno u toj vezi, te da ne bi ostao trezan da se nije izvukao iz priče. Takođe se dotakao i obnovljene romanse sa pop divom, otkrivajući da se premišljao oko davanja druge šanse ovoj ljubavi.

Prisećajući se braka sa Garner izjavio je nedavno: "To se događa. Ona je osoba koju volim i poštujem, ali s kojom nisam više mogao da budem u braku. Verovatno bih i dalje pio, a i počeo sam da pijem zato što sam upao u rutinu i osećao sam se zarobljenim."

"Nisam mogao da odem zbog dece, ali nisam bio srećan. Šta je trebalo da uradim? E onda bih popio celu bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo rešenje problema”. 49-godišnji glumac zvanično se razveo od bivše zene 2015.godine nakon 10 godina braka, dok je rešenje za svoj problem sa pićem potražio tek 2018. godine, kada je otišao na odvikavanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @buseterimcomtr

"Pokušavali smo i pokušavali zbog dece, ali oboje smo osećali kako ne želimo da deca misle da tako treba da izgleda brak. I sve što ste pročitali o našem braku je s*anje. Istina je da nam je trebalo neko vreme, da smo doneli odluku i razišli se", istakao je glumac.

Proletos je obnovio vezu sa bivšom verenicom, Dženifer Lopez o čemu je dobro promislio pre ponovnog upuštanja u istu. “To je bila odluka koju sam doneo nakon većeg razmišljanja. Najveća odgovornost koju imam u životu je odgovornost prema mojoj deci. Ne želim da radim išta što bi moglo da ih povredi.”

Svaljivanje krivice na bivšu suprugu za sopstvene probleme sa opijanjem, nije naišlo na odobravanje javnosti. Nakon ove glumčeve izjave, društvene mreže su eskalirale ljutitim odgovorima korisnika istih, kojima su poslali jasnu poruku Benu – svako treba da bude odgovoran za svoje postupke i da je prilično ružno svaljivati tako nešto na majku svoje dece.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila:T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Nove sezone serija "Specijalizant" i "Novi Amsterdam" samo na FOX LIFE

Uzbudljiv januar uz naše omiljenje medicinske drame očekuje nas na kanalu FOX LIFE

Lifestyle

Paris Hilton postala je mama!

U porodicu Hilton-Reum stigao je dečak.

Lifestyle

Nedeljni astro od 23. do 29. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

U lovu na istorijske komade: Kim Kardašijan sada poseduje ogrlicu princeze Dajane

Krst sa ametistom i dijamantima kupila je za skoro 200.000 dolara.

Film

5 stvari koje niste znali o Florens Pju

Neke od njih će vas potpuno šokirati

Lifestyle

Nedeljni astro od 16. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

Comfortcore – trend u opremanju enterijera koji će dominirati u 2023.

Prema sajtu Wayfair ljudi će najveću pažnju obraćati na udobnost.

Lifestyle

Dan bez pantalona: Ovako su izgledali putnici u londonskom metrou

Vožnja bez pantalona održava se već 20 godina u gradovima širom sveta.

Lifestyle

10 stvari koje naučite kada vas odgaja jaka majka

Pod izrazom “jaka majka” mislimo na ženu koja nije manipulativna, narcisoidna niti ima snažnu želju za kontrolom nego je požrtvovana, plemenita i upravo ona, kakvu bi svako poželeo...

Lifestyle

Ostavljena zbog "plastičnog" lica

Melani Grifit udavala se četiri puta, ima troje dece, a sada je sama i zdravljem plaća danak odlukama koje je donosila i životu kakav je vodila.

Lifestyle

Tiha čežnja  mlade princeze  

Kada za to dođe vreme, Leonor će stupiti na tron Španije. A dotle  skuplja slike izvesnog fudbalera koji joj je po ocu, kralju Felipeu, poslao potpisani dres.