Bivši muž Megan Foks otkrio šta misli o njenoj veridbi sa Mašin Gan Kelijem

35-godišnja glumica ove srede, objavila je veridbu sa Mašin Gan Kelijem, sa kojim je u vezi godinu i po dana. Megan iza sebe već ima jedan brak, sa zvezdom serije Beverli Hils, Brajanom Ostinom Grinom i troje zajedničke dece – Džorni River, Noa Šenon i Bodi Rensom.

Nakon velike vesti, javnost je interesovalo šta bivši suprug misli o ovom krupnom koraku majke svoje dece. “Dok god su oboje posvećeni deci, on će biti dobro i srećno zbog nje”, otkrio je izvor blizak paru. “Oni su striktno podelili starateljstvo oko dece. Brajan ima novu devojku i zadovoljan je . U potpunosti je krenuo dalje.”

Bivši par objavio je razvod, nakon skoro 10 godina braka, u maju 2020. godine, a nedugo zatim Brajan je započeo romansu sa “Dancing with the Stars” zvezdom Šarnom Burges.

Glumac je otkrio da je sa plesnom zvezdom već na prvom sastanku “osetio nešto sasvim drugačije do tada”. “Kada smo se prvi put poljubili, taj nivo privlačnosti bio je nešto novo i uzvišeno. Bilo je zaista kul. Na kraju, imamo iste moralne kompase”, ispričao je.

Foto: Instagram

Priredila: T. M.