Zašto je venčanje ćerke preminulog glumca Pol Vokera uzdrmalo svet?

Manekenka Medou Voker, ćerka voljene zvezde Fast & Furious, preminulog Pol Vokera, udala se za mladog glumca Luisa Torntona Alena u Dominikanskoj Republici, izgovarajući svoje zavete na intimnoj ceremoniji pred najbližim prijateljima i porodicom.

Iako je pandemija uticala na njihove planove, te mladoženjina porodica nije imala mogućnost da prisustvuje venčanju, mladina tetka učinila je sve da isplanira savršen dan. „Uradila je neverovatan posao“, kaže Medou. „Nismo mogli zamisliti da bude savršenije i ličnije – i iskreno, bilo je lako i jednostavno. Luis i ja smo tačno znali šta želimo od početka. Bila je to vrlo intimna proslava.”

Dok je pandemija uticala na logistiku, kao i na to ko bi fizički mogao da prisustvuje venčanju, odabir haljine za opuštenu aferu bilo je ostvarenje modnih snova za Medou. „Jedna od prvih osoba koje sam pozvala nakon što sam se verila bio je moj dragi prijatelj Met“, priseća se mlada. „Pitala sam ga da li bi dizajnirao haljinu za mene. Rekao je apsolutno i čestitao mi. Tek nakon završenog razgovora shvatila sam šta se upravo desilo – Metju Vilijams se složio da za mene kreira Živanši venčanicu!”

Nakon nekoliko skica, napravljena je vanvremenska, šik i elegantna svilena haljina. Bez suvišnih ukrasa i detalja, golih leđa i bretela koje su se spajale oko vrata, minimalistička venčanica ležerno je pratila liniju tela. Veo od tila, koji joj je bio prikačen šnalom za kosu na temenu, dao je dodatnu notu eteričnosti čitavom izgledu mlade. Od aksesoara Medou nosila je Tifani & Co nakit, dok je beauty fokus bio na prirodnoj lepoti i jedinstvenom glamuru.

Hajlajt venčanja bio je momenat kada se mlada pojavila pod ruku sa glumcem Vin Dizelom, velikim prijateljem njenog oca, koji je preuzeo tu ulogu i otpratio je do oltara kako bi je predao mladoženji. Vin, od smrti Pola, uvek je bio tu za Medou, poput najbližeg člana porodice, te je i ovog puta bio na vrhuncu zadatka. Iako je ovo bilo očekivano, mnogi nisu bili pripremljeni za ovu srceparajuću scenu, koja je neminovno raznežila svet.

Nakon ceremonije, mala grupa prijatelja okupila se na prelepoj večeri uz sveće, gde je potom usledilo i sečenje torte i zabava na plaži. Za ovaj deo večeri, Medou je promenila venčanicu za outfit brenda Ludovik de Sen Sernin.

„Svi smo bili bosi, plesali po pesku…“, otkrila je mlada. “Za kraj večeri, imali smo divan vatromet i zapalili smo lampione na živopisnom noćnom nebu.”

Kako je sve izgledalo na ceremoniji i kasnije na zabavi, pogledajte u našoj galeriji.

Priredila: T. Mišović

Foto: Instagram