Da li je ovo kraj ere obožavanja Krisi Tajgen?

Američka manekenka Chrissy Teigen izvinila se Courtney Stodden zbog maltretiranja na Twitteru koje se dogodilo pre deset godina.   

Teigen je 2011. godine navodno slala Stodden poruke na Twitteru pozivajući je da sebi oduzme život.

Bilo je to otprilike u vreme kad se Stodden proslavila kao 16-godišnja nevesta, udala se za glumca Douga Hutchisona, koji je u vreme njihovog venčanja imao 50 godina.

Stodden je prihvatila izvinjenje, ali sa rezervom. Ona je rekla je da je to možda samo pokušaj da Teigen zadrži svoju reputaciju.

Teigen, koja je udata za pevača Johna Legenda rekla je da se sada „potpuno stidi“ svojih postupaka od pre deset godina.

„Nema puno ljudi koji imaju dovoljno sreće da odgovaraju za celu svoju prošlost pred celim svetom”, tvitovala je Teigen u utorak. “Tužna sam zbog onoga što sam bila. Bila sam nesiguran trol koji traži pažnju. Stidim se i potpuno mi je neugodno zbog svog ponašanja, ali to nije ništa u poređenju sa onim kako sam naterala Courtney da se oseća.“

Teigen je dodala da će “zauvek raditi” na tome da bude bolja osoba i pokušati da ne izneveri svojih 13,6 miliona pratilaca.

„Toliko sam se trudila da vam pružim radost i da budete voljeni, a osećaj da sam vas izneverila je zaista nepodnošljiv, zaista“, nastavila je. “Ovo nisu bile moje jedine greške i sigurno neće biti ni poslednje, koliko god se trudila, ali Bog zna da ću pokušati!!”

Zvezda je tvrdila da je pokušala da privatno kontaktira Stodden, napominjući: “Nadam se da sada [Stodden] može da oprosti znajući koliko mi je žao.”

Stodden je prihvatila izvinjenje, ali je dovela u pitanje iskrenost i tačnost.

„Prihvatam njeno izvinjenje i opraštam joj“, rekla je Stodden. “Ali istina ostaje ista, nikada se privatno nisam čula sa njom. U stvari, blokirala me je na Twitteru.

„Želim da verujem da je ovo iskreno izvinjenje, ali čini mi se da je javni pokušaj da sačuva partnerstva sa Target-om i drugim brendovima koji shvataju da je njena popularnost opala.“