Crni petak nikad nije bio šareniji!

Omiljeni dan svih šopingholičara samo što nije, a Foreo dobro zna koliko je Crni petak važan praznik svih onih koji vole dobre akcijske cene. Takozvani beauty-tech uređaji spadaju u red onih proizvoda koji se mogu smatrati luksuznim artiklom, ali su i nešto što nam je svima neophodno za sopstvenu negu i brigu o sebi. Ovi uređaji su takođe odlična investicija, ne samo zbog klinički dokazanih rezultata već i zbog svoje dugotrajnosti.

Bilo da ste u potrazi za novim proizvodima za negu kože ili jednostavno želite spa iskustvo kod kuće, Crni petak i Foreo rade za vas!

Najpopularniji Foreo uređaj, čuvena LUNA, pruža dubinsko, ali nežno čišćenje, čuvajući elastičnost kože, dok uklanja masnoću i mrtve ćelije kože. Nežne silikonske dodirne tačke sa 8 nivoa intenziteta soničnih pulsacija pripremaju kožu za duboku hidrataciju i sprečavaju nepravilnosti, dok koži vraćaju prirodni sjaj. Uređaj je izrađen od silikona koji je siguran za upotrebu na telu, bez ftalata i BPA-a i 100% je vodootporan. I ono najvažnije – LUNA uklanja do 99,5% nečistoća i masnoća.

Drugi Foreo HERO uređaj je čuveni UFO sa Hyper-Infusion tehnologijom, koja koristi prirodne reakcije naše kože na toplinu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-Sonic pulsacije kako bi iz svakog tretmana lica izvukla maksimalni efekat. Blaga toplina opušta, umiruje i revitališe um i telo. Postupnim zagrevanjem termoterapijom UFO oslobađa aktivne sastojke maski u kožu, povećavajući njihov efekat za kraće vreme. S druge strane, hladnoća na jednostavan način smanjuje vidljivost pora i natečenost. UFO pruža snagu terapije LED svetlom sa 3 ciljana fototretmana u jednom uređaju za korišćenje kod kuće.

BEAR uređaj koristi napredne mikrostruje i T-Sonic pulsacije kojima vežba čak 65+ mišića na licu i vratu. Uz prilagodljive mikrostrujne treninge lica i Anti-Shock Sistem, BEAR je najefikasniji i najsigurniji mikrostrujni uređaj na svetu. Prelazeći mikrostrujama preko kože lica, BEAR utiče na izgradnju kolagena, obnovu elastina i zatezanje lice električnim strujama koje oponašaju prirodne procese ljudskog tela.

Ne propustite priliku da iskoristite neverovatne popuste na omiljene Foreo uređaje, i to do čak 50% na ananas.rs u periodu od 24. do 30. novembra, zatim do 30% popusta na bazzar.rs u periodu od 24. do 28. novembra, od 20 do 35% popusta na online i offline kupovinu u Lilly drogerijama u periodu od 14. do 27. novembra, kao i 20% popusta na online i offline kupovinu u Jasmin parfimerijama u periodu od 25. do 27. novembra, dok će HILIFE prodavnica imati akcije od 24. 11. do 27. 11. sa popustima do 35%.

Tekst: Promo 

Fotografija: Promo