Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

U ovoj specijalizovanoj radnji, koja se nalazi u Hercegovačkoj 19, u naselju Beograd na vodi, potrošače, pored uređaja za kompletno domaćinstvo, očekuju i savetnici za kupovinu.

Upravo mogućnost da, kroz razgovor sa profesionalnim savetnikom, potrošači dobijaju konkretne savete i preporuke, radnju Bosch Concept Store čini jedinstvenom na tržištu.

“Ovakvim pristupom kupcu Tehnomanija i Bosch omogućavaju novo iskustvo kupovine, jer nema više potrebe da se satima istražuju mnogobrojne ponude na internetu. Kupac sada, uz razgovor sa ličnim savetnikom, može izabrati uređaj koji će najviše odgovarati njihovim željama i potrebama bez bespotrebnog gubljenja vremena. Takođe, nema potrebe za čekanjem u redu na kasi, jer se sve dogovara i završava u udobnom prostoru radnje i u dogovoru sa savetnikom za kupovinu”, objašnjava Miroslava Jeremić, direktorka marketinga Tehnomanije.

Termin za konsultacije sa Bosch specijalistima može se zakazati pozivom na broj telefona 069/8232030.

Ovo nije jedina pogodnost, jer za sve uređaje kupljene u Bosch Concept Store, Tehnomanija i Bosch obezbedili su besplatnu isporuku, a na kupcu je da odabere vreme i mesto dostave.

Novi Bosch Concept Store u Beogradu na vodi pruža potrošačima mogućnost da kupuju lako, brzo i jednostavno i dožive kupovinu na sasvim drugačiji način.

PROMO