grazia

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu - Bosch Concept Store.

U ovoj specijalizovanoj radnji, koja se nalazi u Hercegovačkoj 19, u naselju Beograd na vodi, potrošače, pored uređaja za kompletno domaćinstvo, očekuju i savetnici za kupovinu.

Upravo mogućnost da, kroz razgovor sa profesionalnim savetnikom, potrošači dobijaju konkretne savete i preporuke, radnju Bosch Concept Store čini jedinstvenom na tržištu.

"Ovakvim pristupom kupcu Tehnomanija i Bosch omogućavaju novo iskustvo kupovine, jer nema više potrebe da se satima istražuju mnogobrojne ponude na internetu. Kupac sada, uz razgovor sa ličnim savetnikom, može izabrati uređaj koji će najviše odgovarati njihovim željama i potrebama bez bespotrebnog gubljenja vremena. Takođe, nema potrebe za čekanjem u redu na kasi, jer se sve dogovara i završava u udobnom prostoru radnje i u dogovoru sa savetnikom za kupovinu", objašnjava Miroslava Jeremić, direktorka marketinga Tehnomanije.

Termin za konsultacije sa Bosch specijalistima može se zakazati pozivom na broj telefona 069/8232030.

Ovo nije jedina pogodnost, jer za sve uređaje kupljene u Bosch Concept Store, Tehnomanija i Bosch obezbedili su besplatnu isporuku, a na kupcu je da odabere vreme i mesto dostave.

Novi Bosch Concept Store u Beogradu na vodi pruža potrošačima mogućnost da kupuju lako, brzo i jednostavno i dožive kupovinu na sasvim drugačiji način.

PROMO

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Najbolji znaju zašto: Ukinite Instagram, počnite da pišete dnevnik

Kako vam svakodnevno beleženje utisaka o stvarima koje vam se događaju, bilo da vas pritiskaju ili raduju, može preokrenuti život.

Lifestyle

Kako izgleda univerzitet za seks biznis?

Svet je dobio prvu zvaničnu školu za radnice u industriji za odrasle, ali se među hiljadama brucoša beleže i mnogo drugi koji žele da postanu uspešni preduzetnici.

Lifestyle

Najbolji memoari koje ćete pročitati: Majkl Džej Foks

Nova knjiga Majkla Džej Foksa sa takvim humorom pripoveda o teškim životnim izazovima da je kritičari smatraju prekretnicom u žanru memoara.

Lifestyle

Putujte Srbijom i ostvarujte popuste na svakom koraku

Uz bezbrižno plaćanje, stvarajte nove uspomene!

Lifestyle

Da li želite da spavate kao beba? Zavirite u londonsku "utrobu"!

Dizajniran da oponaša sigurnost majčine utrobe, ovaj krevet pruža savršen san daleko od kuće.

Lifestyle

Kako se vodi ljubav u 21. veku?

Novi pogledi na komunikaciju među partnerima menjaju mnogo toga.

Lifestyle

Mali vodič za bezalkoholna pića sa ukusom alkohola

Šta da pijete u izlasku, ako ne želite alkohol?

Lifestyle

Tek kada vas ona fotografiše možete reći da ste uspeli!

Eni Lebovic nije samo fotograf, ona je slikarka snažnih duša.

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.