Ludi od ljubavi: Zašto je veza Toma Kaulica i Hajdi Klum školski primer dobrog odnosa?

Ona ima 49, a on ima 32 godine i to je “najsenzacionalističkija” stvar u vezi sa Hajdi Klum i Tomom Kaulicem, manekenkom i muzičarem, koji su se venčali 2019, nakon dve godine zabavljanja.

Sudeći prema poslednjim fotografijama na kojima su uslikani zajedno, njih dvoje nikad nisu ni prestajali da se zabavljaju i sve vreme izgledaju kao da su u ludoj ljubavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Tako je i bilo i juče, kada su uslikani u šetnji – vraćali su se plaže, na sebi imali raskopčane košulje, držali su se za ruke i ljubili sve vreme. A onda isto tako nastavili i kod kuće, gde su ih paparavi uslikali dok razmenju nežnosti na svojoj terasi.

Tako je bilo i pre četiri dana kada su izašli na dejt! Hajdi je sve podelila na svom instagramu, pa je postalo jasno da je upravo to tajna njihovog super odnosa – sve vreme se ponašaju kao da su na početku veze. I jedno i drugo ulažu u zajednički odnos, usrećuju i sebe i partnera i sve vreme se super zabavljaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ima i još nešto. 

Ti si mi na lice stavio najveći osmeh, svojevremeno je napisala suprugu na instagramu. 

Čak je i objasnila zašto je sa Tomom drugačije od svih.

– Upoznali smo se u februaru 2018. i iskreno, udala bih se za njega već tog dana, rekla je ona i dodala: “Iznenadila sam se kada me je zaprosio, ali nekako sam osećala da će se to dogoditi jer smo odmah klinknuli“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka i muzičar upoznali su se na setu snimanja emisije Germanys Next Top Model, a otkad su u vezi njihove godine nepresušna su tema tabloida.

– U poslednje vreme drugi me podsećaju na to koliko imam godina, više nego ja samu sebe. Moj je dečko mnogo mlađi od mene i o toj me temi ispituje puno ljudi. Izgleda da je došlo vreme kada mi ljudi nabijaju te godine na nos i moram i na to dati neki odgovor, rekla je tada nemačka lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

S obzirom na to da ni ona ni Tom ne razmišljaju o tome koliko ko ima godina, ne zanima ih ni tuđe mišljenje o tome

Smatram da svi treba da živimo srećan život bez preterane zabrinutosti o tome što će reći drugi, jer će nam brige samo doneti nove bore, naglasila je ona.

Hajdi je pre Toma bila u braku sa pevačem Silom, s kojim ima sinove Henrija i Johana i ćerku Lu, dok iz veze s preduzetnikom Flavijom Brijatoreom ima ćerku Helenu. I jednu i drugu vezu prekinula je zbog prevare – dok su bili s njom, i muzičar i preduzetnik viđali su i druge žene.

Tekst: J.M.

Fotografije: Profimedia, Instagram