Huawei nova 9 SE – Vaš idealni saradnik u kreiranju savršenih fotografija

Ako želite telefon koji će vas pratiti u svim vašim aktivnostima, biti uz vas u vašim najkreativnijim idejama i pružati vam neverovatne fotografije, vaš idealni izbor je Huawei nova 9 SE.

Dizajn

Huawei nova 9 SE privlači pažnju kako mladima, tako i starijima koji vole interesantne telefone unikatnog izgleda. Pozadina ovog telefona je jedna od njegovih glavnih karakteristika iz više razloga, zbog kamere i prelepih boja u kojima on dolazi. Huawei nova 9 SE je dostupan u tri nove boje: Crystal Blue koja na suncu dostiže širok spektar boja od plave do narandžaste, Pearl White koja je nežna biserna boja puna sitnih šljokica i Midnight Black boji koji je pravi izbor za one koji vole elegantni minimalizam.

Kamera

Pozadinu Huawei nova 9 SE telefona krase i njegove kamere kao i blic koji je tu da uz pomoć njih zabeležite svaki vaš trenutak kad se osećate lepo i sigurno u sebe, pa to želite da podelite sa drugima. Za to ponovo možemo da se zahvalimo Al Quad Camera sistemu koji podržava glavnu kameru od 108 MP, ultraširokougaonu od 8 MP, Bokeh od 2 MP i mikro od 2 MP. Uz ovakve karakteristike, vaša modna kombinacija, make up look ili prelepi trenutak sa voljenom osobom biće zabeležen najvišom rezolucijom i kvalitetom fotografije.

Još jedna unikatna funkcija ovog telefona je mogućnost da se samo osmehnete i na taj način uslikate bez dodira okidača na ekranu. Kako biste uvek ispali savršeno na vašoj fotografiji Huawei nova 9 SE ima i plutajući taster-okidač, koji možete da postavite na mesto ekrana gde vam je najzgodnije da napravite fotografiju.

Ako ste pored fotografija i fan video zapisa i snimanja mini vlogova – Huawei nova 9 SE nudi i napredne vloging opcije kojima imate mogućnost korišćenja svih kamera, uključujući i prednju i zadnju odjednom.

Ono što je posebno zanimljivo u vezi Huawei nova 9 SE telefona je mogućnost pauziranja videa, bez prekida, tako da ćete moći jednostavno da zaustavite video, promenite svoju modnu kombinaciju, i nastavite sa snimanjem bez problema.

Ako želite da unapredite vaše sposobnosti u montaži, u tome vam može pomoći Petal Clip aplikacija, koja od telefona pravi mali studio za montažu u pokretu i to na lak način!

Baterija

Uz ovaj telefon nećete imati briga ni kada se radi o bateriji, s toga ćete moći da bez brige izađete iz kuće i koristite ga za sve svakodnevne potrebe. Baterija je sama po sebi snažna ali uz SuperCharge tehnologiju se puni 0-100% za 38 minuta.

AppGallery i Petal Search

Da bi vaš telefon bio kompletan potrebne su vam i sve aplikacije društvenih mreža. Za to će se pobrinuti  AppGallery prodavnica sa skoro 200.000 najpopularnijih aplikacija i igara, a sve izvan nje možete da pronađete i instalirate brzo kroz Petal Search platformu i novi Gspace, koji omogućava korišćenje svih Google aplikacija i na Huawei nova 9 SE telefonu.

Foto: Promo

Tekst: Promo