Lifestyle

Junakinja kultnog filma “Gle ko to govori” Kristi Eli preminula je u 72. godini

Svojom harizmom i fantastičnim ulogama, poput onih u filmovima “Gle ko to govori”, “Crkni lepotice”, kao I serijama “Veronikine tajne” “Sever i Jug”, Kristi Eli nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Snažne emocije probudila je još jednom u nama vešću da je preminula danas u 72. godini života, nakon kratke borbe sa rakom.

Tužnu vest sa javnošću podelila su njena deca, Vilijam Tru Stivenson i Lili Prajs Stivenson, na instagramu. “S tugom vas obaveštavamo da je naša neverovatna, hrabra i voljena majka umrla nakon borbe s rakom, koji je tek nedavno otkriven.

Umrla je okružena članovima najuže porodice. Istrajno se borila protiv bolesti. Koliko god je bila neverovatna na filmskom platnu i na ekranu, bila je još neverovatnija majka i baka.

Zahvalni smo neverovatnom timu bolnice Mofit kancer centar i svima ostalima za njihovu brigu.

Želja i strast naše majke za životom, njena večna radost stvaranja bili su bez premca i nadahnuli su nas da živimo život punim plućima baš kao što je to činila ona. Hvala vam na ljubavi i molitvama i molimo vas da u ovom teškom trenutku poštujete našu privatnost“, zamolili su članovi porodice u objavi.

Eli je višestruko nagrađivana glumica – 1991. dobila je Zlatni globus i Emi za najbolju glumicu, a 1994. Emi nagradu za ulogu Seli Gudson u filmu „Davidova majka“. Pamtićemo je po svim ovim fantastičnim ulogama koje je nekad oživela.

Foto: Profimedia,Instagram

Priredila: T.M.