Kako Instagram influenserke osvežavaju enterijere ovog proleća

Proleće ne donosi samo nove trendove u garderoberu, već i u dekoru enterijera. Nova sezona nas inspiriše da uvedemo neke male promene i učinimo da naš dom zasija u skladu sa novim godišnjim dobom. 

Otkrivamo na koje dekorativne elemente pre svega obraćaju pažnju Instagram influenserke.

Vaze

Vaze zanimljivih oblika i tekstura u trendu su ovog proleća. Na primer, vaze Anissa Kermiche poznate su po svojim siluetama poprsja i zaobljenih zadnjica. A ovo je definitivno zanimljivo ažuriranje kada postane previše toplo da bi se zapalile sveće sličnog oblika.

Mozaik pod

Dolazeći iz Italije, teraco postepeno privlači našu pažnju. Ukoliko ste spremni za radikalnije promene, takav obojeni pod je savršeno rešenje. Složićete se sa nama da izgleda impresivno.

Stolice

Stolice sa naslonima za ruke, koje je dizajnirao Marcel Breuer, napravljene su od trske i primećene su u balinežanskim restoranima, pariskim stanovima i na listama želja mnogih influensera. Ako planirate da promenite nameštaj, možete početi sa stolicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Ogledalo

Visoka, široka i teksturna ogledala vraćaju se u naše stanove ne samo kao praktičan, već i kao umetnički predmet.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Cornet (@claracornet)

Suvo cveće

Ne postoji ništa lepše od svežeg cveća, ali influenseri ovog proleća biraju divlje trave i suvo cveće. U ovome postoji nešto posebno lepo i estetski ugodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas)

Keramika

Vaze, šolje, čaše, svećnjaci i tanjiri … Mala (ili značajna) ažuriranja kućne keramike biće korisna svetla tačka u bilo kom enterijeru.

Tepisi

Tepisi ponovo postaju simbol udobnosti. Ako ste ljubitelj neupadljivih opcija, odaberite tepih od jute u diskretnoj nijansi.

Sto za kafu

Možda nemate gde da služite čaj za goste ili je možda vreme da ažurirate postolje za svoju omiljenu kolekciju sveća. Na kraju, stočić za kafu biće odličan dodatak bilo kojoj dnevnoj sobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Svetla fotelja

Svetla fotelja, poput velikog ogledala, neophodan je element enterijera ovog proleća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenn❥✰ (@jennabey)

foto:Instagram