Kako odabrati najbolja kolica za svoje dete?

Svaki roditelj želi svom detetu da obezbedi najlepše i najbezbrižnije detinjstvo. To se često ogleda u pravljenju pravih izbora kada su udobnost i sigurnost deteta u pitanju. Pa tako, izuzetno je značajno da mališanima prva vožnja u kolicima bude ispunjena lepim utiscima i zato je kvalitetno prevozno sredstvo od velike važnosti.

Na tržištu su dostupni različiti izbori kolica, ali se uvek postavlja pitanje koji odabir pruža odličan balans između praktičnosti, sigurnosti i lepog dizajna.

Odnedavno, dilemi je došao kraj jer se na našim prostorima pojavio novi premium brend Orbit baby, koji će odgovoriti na zahteve roditelja, ali i njihovih mališana. Ono što ovaj brend izdvaja od drugih su brojne karakteristike koje mamama i bebama pružaju sjajno iskustvo za vreme vožnje.

Moderne funkcionalosti

Nova kolica roditeljima nude različite funkcije. Pre svega, tu je rotacija za 360 stepeni i to u jednom potezu. Takođe, još jedna od dodatnih benefita je i tehnologija koja omogućava da se sedište uklopi u SmartHub ™ bazu, koju ova kolica poseduju. Na taj način možete brzo i lako okrenuti vašu bebu prema napred, prema sebi i postaviti je u sedeći ili ležeći položaj.

Udobna vožnja u svakom trenutku

Moderna Orbit baby kolica nude bebi mirnu i bezbrižnu vožnju. Bilo da se radi o gradskoj vožnji po asfaltu, nekom od parkova ili terenima sa neravninama, uz pomoć Quadshock ™ sistema, kolica će pružiti pravu udobnost. Od sada će jurnjava po gradu ili ulicama sa ulegnućima i preprekama biti lakša uz kolica koja apsorbuju udarce.

Atraktivan dizajn

Orbit Baby kolica, ne samo da pružaju komfor za bebu, već su i odličan aksesoar. Moderan dizajn, lagani aluminijum, koji se zbog svoje lakoće koristi u avio-industriji i neutralne boje krase ova kolica i zajedno predstavljaju savršeni spoj. Takođe, kvalitetna tkanina koja se jednostavno održava pruža roditeljima dodatno olakšanje i više prostora da svoje vreme provode zajedno sa svojim detetom.

Fenomenalan brend Orbit baby može se pronaći samo u Tehnomanija premium radnji u TC Galerija i na sajtu Tehnomanije. Pored kolica, Orbit baby brend nudi i različite dodatke i bebi opremu.