Ko je nov frajer “Sex i grad” ekipe i zašto je Keri Bredšo u njegovom zagrljaju?

 

U najnovijem HBO trejleru za najavu predstojećih serija, mogli smo da vidimo i isečke iz dugo očekivanog nastavka “Sex i grada” pod nazivom “And just like that”. Vodeća zvezda Sara Džesika Parker, još jednom je “ušla” u lik stylish Keri Bredšo, koja je prikazana u video klipu kako grli svog muža, problematičnog Mr. Biga, koji joj uzvraća nežnost poljupcem, dok se oboje nalaze u kuhinji, verovatno, zajedničkog stana.

Ipak, sudeći po iskustvu, ako neka serija ili film započinju srećnim scenama, to obično najavljuje splet nesrećnih okolnosti koje se dešavaju potom i stavljaju tačku na te lepe momente. Plus ako je za verovati i tračevima, mogućnost da Zverka napusti ekipu već nakon prve epizode je – velika.

Na sve to, pre nekoliko dana, na poslednjem setu serije, pojavio se nov glumac. Plavooki, 35-godišnji Francuz, u uniformi (tačnije uskom i kratkom kombinezonu) pekare sa sloganom “Hot fellas baked goods”, nosio je Keri u naručju, ka njenom dobro poznatom stanu.

U pitanju je glumac i model Tomas Kanestraro, bivši šampion u kikboksu, koji se uz Silvester Stalonea i Mel Gibsona pojavio u filmu “The Expendables 3”. Iz malog grada kod Pariza, za Njujork je došao pre 10 godina zbog treninga, da bi se njegova karijera odvijala u pravcu modelinga, a potom i glume. Otkrio ga je poznati fotograf Tim Palen, čije fotografije su ga vinule u zvezde. 2018.godine, nag je pozirao i uz Blejk Lavli koja je tada promovisala svoj film ”A simple favor”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Da li će zaista doći do kraha braka jednog od najomiljenijih televizijskih parova, Keri i Zverke, te da li je ovo povratak na stare priče kada se sve vrtelo oko “sex i grada” ili ćemo ipak dobiti “srećan kraj” na samom kraju? Ostaje nam da vidimo…

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović