grazia

Lifestyle

Kompanija Dijamant proslavila jubilej: Spektakularan koncert u čast 85 godina poslovanja

Kompanija Dijamant, regionalni lider u industriji ulja, margarina i majoneza, na jedinstven način obeležila je veliki jubilej - 85 godina poslovanja spektakularnim koncertom Ace Pejovića, koji je upriličen tim povodom u hali Spens u Novom Sadu.

Kupovinom Dijamant proizvoda u određenoj vrednosti i skeniranjem računa putem posebno kreirane aplikacije, potrošači su mogli da obezbede ulaznice za koncert, kao nagradu za lojalnost brendovima i kompaniji.

Već na prve taktove poznatih numera osetila se pozitivna energija, a oduševljena publika je svaku pesmu ispratila uz gromoglasni aplauz. Da je slogan kampanje - Hvala vam za decenije poverenja - prepoznat u javnosti, dokaz je ispunjena hala do poslednjeg mesta i što se tražila karta više.

- Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo značajan jubilej obeležili u prisustvu zaposlenih, poslovnih saradnika, a posebno potrošača, odnosno svih onih kojima dugujemo zahvalnost za podršku našem poslovanju. Višedecenijski uspeh smo gradili na temeljima tradicije, poverenja i poštovanja tržišta, uz konstantan rad na unapređenju ponude. Posebno sam ponosan što smo od hrabre ideje da potrošačima pružimo dodatnu vrednost i novo iskustvo plasiranjem aplikacije, pa do same realizacije koncerta, pokazali da inovativan pristup dovodi do pomeranja granica koje tržište prepoznaje i nagrađuje, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant, i izrazio uverenje u nastavak daljeg liderskog poslovanja zrenjaninske uljare.

Od davne 1938. godine kada je izgrađena fabrika ulja Beograd u tadašnjem Petrovgradu, kompanija Dijamant se intenzivno razvijala u korak sa promenama na tržištu, kako bi danas poslovala kao članica Fortenova grupe, koja u svom sastavu okuplja vodeće kompanije FMCG sektora regiona. Kao strateški značajan proizvođač i distibuter u oblasti uljarske industrije, Dijamant je dobitnik niza domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitet proizvoda.

Fotografije: Promo 

Tekst: Promo 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Rajan Gosling ekskluzivno o privatnom životu, Evi Mendez i ćerkama

Popularni Ken otkrio kako ga je slučajno upoznavanje navelo na razmišljanje o osnivanju porodice po prvi put.

Lifestyle

Održano prvo regionalno takmičenje barmena u pravljenju koktela „Schweppes Mixology“

Iskustvo, istančan ukus i kreativnost ukrstilo je 26 barmena iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, na finalnoj večeri takmičenja „Schweppes Mixology, kokteli sa karakterom“.

Lifestyle

Nova saznanja o NLO-ima! Pentagon zabrinut zbog jedne stvari! Evo i koje

U pet jednočasovnih nastavaka emisija se bavi izveštajima o nedavnim događajima.

Lifestyle

Deca metaverzuma: Zovu se Gen Alfa i menjaju nam svet pred očima

Iako generacija Z još raste, stižu ih novi klinci

Lifestyle

Zašto otvoriti podkast?

U odgovoru na ovo pitanje krije se tajna uspeha autora radija na oblaku, koji se pokreće lako, a opstaje teško

Lifestyle

Izuzetnost svadbenog poklona

Koji god izbor da učinite u prodavnicama Sun Moon & Stars u Nušićevoj 25 i TC Galerija, pravi je...

Lifestyle

Predstavnica Poljske na Pesmi Evrovizije ekskluzivno za magazin Grazia otkriva sve o takmičenju

"Želim da moja pesma Solo pokrene ljude na ples, ali i da ih osnaži i učini nezavisnim"

Lifestyle

Da li je Majli Sajrus zaista najveća pop zvezda 21. veka

Majli Sajrus je proglašena “ultimativnom” pop zvezdom današnjice, zbog kameleonskih osobina koje u ovom slučaju nisu moralna osuda nego kvalitet kakav nema mnogo muzičara

Lifestyle

Sve počinje u porodici

Pozivamo vas da u SC Stadion 14. maja obeležimo Dan porodice i zajednički skrenemo pažnju na prave vrednosti.