Lepotice i demoni: Trend muškaraca koji je trenutno najpopularniji u Holivudu

Šta je zajedničko sestrama Kardašijan, Kim i Kortni, i Megan Foks? Ili… Možda je bolje pitati šta je zajedničko Pitu Dejvidsonu, Travisu Barkeru i Mašin Gan Keliju?

Na prvo pitanje, odgovor je vrlo sličan izbor muškaraca, naročito u ovim skorašnjim fazama dejting istorije, a odgovor na drugo je moćna lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Iz ovoga je lako zaključiti da na dejting sceni, naročito među poznatim ličnostima, vlada svojevrsni trend – nakon krajnje “normalnih” partnera, muškaraca koji svoje žene tretiraju kao princeze, koji su moćni i uspešni, mnoge poznate dame okrenule su se sasvim suprotnim tipovima muškaraca koji se u žargonu mogu nazvati demonima, a koji su zapravo kombinacija punk, rock i e-boy stila, ne samo estetski, već i u pogledu stila života.

Kako ih prepoznati? Bleda, skoro prozirna koža, uglavnom mnoštvo tetovaža, pirsinga i nakita, ležerne ili zapuštene frizure i prilično ekscentrično ponašanje. Što je najzanimljivije od svega, i njihove partnerke polako menjaju svoje ponašanje, oslobađaju svoje nagone i, čini se, počinju da žive svoju drugu mladost, preciznije, tinejdžersko doba. Na svu sreću, i dalje ostaju verne svom prepoznatljivom stilu, dok svojim emotivnim odnosima sintagme kao što su “lepotica i zver” ili “dobra devojka i loš dečko” podižu na sasvim novi nivo. 

Sve je, čini se, počelo sa Arijanom Grande koja se 2018. godine verila sa tadašnjim partnerom Pitom Dejvidsonom čime je poručila da i slatkice poput nje mogu da u opasnom frajeru pronađu životnog saputnika. U redu, ona ga očigledno nije pronašla, ali shvatate poentu. Ovim potezom, pevačica kao da je dala zeleno svetlo svim ženama da zaista mogu da budu sa bilo kim, koliko god taj par delovao u najmanju ruku čudno zajedno. 

Setimo se samo koliko puta smo mi rekli za nekoga da su kao nebo i zemlja i da uopšte ne idu jedno uz drugo – e pa, to je danas izgleda i više nego poželjno. 

Pit Dejvidson je sada u vezi sa Kim Kardašijan, njena sestra Kortni se verila sa Travisom Barkerom, dok nas Megan FoksMašin Gan Keli svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu svaki put ostave zaprepašćenim. No, ako “želim mir u svetu” tip osobe, ove parove samo treba pustiti da žive i uživaju u svojoj, valjda, ljubavi pa koliko traje da traje. Uostalom, čak i kada pronađemo savršenog muškarca za sebe, sa kojim kliknemo poput dva dela slagalice, niko nam ne garantuje da ćemo zaista biti srećni i ispunjeni i da ćemo zaista živeti srećno do kraja života.

Ne želim da kažem da ovi muškarci nemaju nikakvih ambicija kako bi se zaključilo na osnovu njihovog izgleda, ali možda zaista jeste tačno da su u ovim odnosima žene te koje su glavne u svakom pogledu. I dok svaka u svojoj branši i na svoj način osvaja svet, možda im je baš potreban opušten i ležeran muškarac koji ne da im neće biti konkurencija ili koji ih neće ugrožavati svojim planovima, već koji će im doneti potrebnu dozu slobode i rasterećenja. Na kraju krajeva, trebalo bi podsetiti se da su, kada se kamere ugase, i one samo osobe od krvi i mesa kojima je potrebno malo “rokenrola”. Dovoljno su bile fine i fokusirane, hajde da sada kočnice malo popuste. Valjalo bi. 

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić