Letnji raspust je u Stadionu

Kraj školske godine je znak da je dugo i toplo leto pred nama. Bezbrižne dane bez sedenja u školskim klupama ili odlaska u vrtić, najmlađi članovi društva jedva su dočekali.

Šoping centar Stadion već dugi niz godina posebnu pažnju posvećuje aktivnostima koje prate dane raspusta. Edukativno-kreativne radionice i program prilagođen deci ali i onima koji se tako osećaju, ove godine biće ispunjen zabavom, sportom, učenjem i nizom animacija.

Letnji raspust je u Stadionu počinje 16. i 17. jula od 12h besplatnim vikend aktivnostima prilagođenim svim uzrastima. Program je osmišljen tako da se mališani ne samo zabave već da imaju priliku da nauče nešto novo na jedan drugačiji način. Osluškivanjem dečijih želja osmislili smo super razonodu koja će trajati tokom celog dana. Leto u Stadionu se nastavlja vikend programima 30. i 31. jula ali i tokom avgusta, 13. i 14. avgusta.

Niz edukativno-zabavnih radionica animiraće decu na kreativan način i kroz socijalizaciju. Pobrinuli smo se da svako pronađe neku aktivnost kojoj neće moći da odoli. Svi koji nas posete tokom trajanja programa pod sloganom Letnji raspust je u Stadionu imaće priliku da prisustvuju: misaonim igricama kojima podstičemo i razvijamo kreativan način razmišljanja, zabavno-edukativnom proputovanju u zanimljiv svet geografije, biologije i nauke na kom mališani uče o svetu oko njih i razvijaju osećaj povezanosti sa različitim kulturama sveta.

Interaktivni šou koji će decu zabaviti iluzijama i trikovima, izazivaće slatku nevericu ali i podstaći znatiželju. Decu želimo da učimo pažnji, drugarstvu i zajedničkom radu. Tu su i radionice programiranja i robotike ali i dečije predstave.

Nismo zaboravili ni na sportske fanove te smo izdvojili sportske aktivacije na kojima ćemo podučavati najmlađe osnovama tenisa i 3×3 basketa ali i približiti zašto je fizička aktivnost važna kroz igre bez granica. Najbolje učesnike sportskih aktivnosti očekuje i poklon iznenađenja.

Budite deo dobre letnje zabave i iskoristite dane raspusta na kreativan način.

Čekamo vas na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32!

Vikend #1

Program subota, 16. jul:

12:00h – 14:00h Igre razmišljanja i snalaženja, nagradna aktivacija – Puzzle Challenge

14:00h – 16:00h Radionica Put oko sveta

16:00h – 17:00h Mađioničarski šou

17:00h – 19:00h Animacija dece, lutkarska predstava i face painting

Program nedelja, 17. jul:

12:00 – 19:00 Teniski izazov i škola tenisa

14:00 – 18:00 DJ set

Napomena: Program za svaki vikend će biti objavljen blagovremeno pojedinačno na našem sajtu i društvenim mrežama.

Tekst: Promo

Foto: Promo