Lifestyle

Ovako i vi možete da pristupite najpoznatijim šoping centrima na svetu!

Konačno odlazite na tu destinaciju iz snova? Dok pakujete kofer i manifestujete opuštenu verziju sebe pod palmom ili u urbanoj džungli – ko već kako voli – ne zaboravite na važnog saputnika, svoju Mastercard Premium karticu, jer je upravo ona ključ za prestižna iskustva koja će učiniti predstojeće putovanje najboljim do sada.

Upravo je vaša Mastercard Premium kartica dovoljna da pristupite Mastercard Travel Rewards programu koji objedinjuje stotine luksuznih trgovačkih lokacija u 18 zemalja sveta, a u okviru kojeg će svaka vaša kupovina biti nagrađena automatskim keš-bekom, odnosno povratom novca.  

Odsedanje u Ritz-u ili kupovina garderobe za novu sezonu u Saks Fifth Avenue ili Bloomingdale’s robnim kućama samo su deo atraktivnih ponuda. Želite li da provedete sedam dana u luksuznom letovalištu na plaži na Tajlandu, da letite padobranom koji vuče gliser ili da ispijate prefinjena vina na ikoničnim lokacijama u Parizu – Mastercard Travel Rewards ima ponudu za Vas koja će 2022. godinu učiniti nezaboravnom.

Saznajte više na Mastercard Travel Rewards (mastercardservices.com)

Foto: Promo

Tekst: Promo