Za kraj sezone: Ovo su trendovi koje ćemo pratiti do kraja leta

Onog trenutka kada naša Weather aplikacija počne da nas upozorava na ekstremno visoke temperature, postaje nam jasno da nam nije mesto u usijanom gradu na čijem asfaltu se topimo čim kročimo na njega, već na nekoj divljoj plaži gde pirka vetrić donoseći miris mora, mrseći slane pramenove kose i pomerajući papirni kišobrančić u našem ledeno hladnom piću. Leto ne može da bude leto u pravom smislu te reči kada ga ne provodimo na adekvatan način ali, da, dobro došla u ne tako fer život odraslih! 

Dok klima u našoj redakciji održava temperaturu na prijatnih 20-ak stepeni, razmišljali smo na koje sve načine možemo da se osvežimo, a da to ne bude nužno nešto hladno. Jer, dok patimo za letovanjem koje smo isplanirali još početkom prošle godine, potrebno nam je nešto što će osvežiti naš optimizam, podići raspoloženje i učiniti da vreli dani ipak proteknu zabavno i lagano. Potražili smo inspiraciju u fashion, beauty i lifestyle trendovima i evo šta je to privuklo našu pažnju:

Narandžasta i zelena osvežavaju svaku modnu kombinaciju!

Letnja sezona obično donosi nešto odvažnije trendove, koji se pre svega odnose na palete boja koje uključujemo u svoje stajlinge, a kada želimo da osvežimo svoju svakodnevicu u svakom pogledu, i te kako smo raspoloženi da se ovako poigramo. Ovog leta naročito volimo egzotičnu kombinaciju narandžaste i zelene koje tako dobro idu jedna uz drugu, skoro kao Mango&Lime u novom Somersby cideru! Pronađi nijanse koje ti najbolje pristaju i ne plaši se da poneseš ovako hrabru kombinaciju boja koja prosto viče “leto”.

“Voćni” manikir koji podseća na tvoje omiljeno letnje piće

Kada govorimo o beauty sferi, voćni manikir je visoko na listi letnjih trendova jer ne samo da izgleda lepo, već nas sam pogled na savršeno sređene nokte nosi u drugu dimenziju optimizma! Koje voće ili kombinaciju boja odabrati? Neka te inspiriše Somersby Mango&Lime – narandžasta i zelena će izgledati odlično na tvojim noktima, baš kao i kombinacija manga i limete, a takvih ideja za nail art ne manjka. Pssst, zamisli samo kako će ovakav manikir da izgleda uz čašu tvog omiljenog letnjeg pića u ruci! #ZarNijeDivno?

Piknik kao #party trend broj 1!

Tako stilizovana u duhu leta, bila bi prava šteta kada ne bi negde otišla, zar ne? Svima su nam nedostajale žurke, a budući da se taj segment naših života malo promenio, party trend broj jedan, očekivano ili ne, postaju piknici. Verujemo da možemo da se složimo oko toga da nas zelenilo, još ako je pored vode, najbolje hladi tokom toplih letnjih dana zato – pravac priroda! Okupi najdraže ljude, nabavi odgovarajuće prostirke i grickalice, dobro rashladi Somersby Mango&Lime (jer zaista, šta će nas bolje osvežiti od ovog egzotičnog ukusa koji nas makar u mislima vodi na daleke, tropske destinacije!) i priredi neformalnu, a sjajnu zabavu koja će se dugo pamtiti. Uzgred, da li si znala da sa ovim Somersby ciderom možeš da napraviš i preukusne koktele? Ovi recepti su naši favoriti! 

Tekst: PROMO / Ivana Tomić

Fotografije: Profimedia, Instagram / Leonie Hanne / Melanie / Somersby Srbija