Lifestyle

Oktobarski Shopping Weekend u Šoping Centru Stadion: Vikend umetnosti, kreativnosti i popusta

U srcu Beograda, Šoping Centar Stadion poziva vas 7. i 8. oktobra na jedinstven vikend doživljaj, na kome će se  umetnost, kreativnost i zabava sjediniti u savršenom spoju.

Osim što ćete se upustiti u svet umetnosti i kreativnosti, imaćete priliku i za fantastične šoping ponude. Uživajte u ekskluzivnim popustima i posebnim ponudama tokom Oktobarskog Shopping Weekenda.

Zaboravite na uobičajeno subotnje i nedeljno šoping iskustvo, jer vas očekuje nešto daleko izvanrednije. Ovaj vikend je posvećen umetnosti u svim njenim oblicima, te vam omogućava da istražite svoju kreativnost i stvaralački potencijal.

Subota, 7. oktobar, donosi raznolike aktivnosti za decu i odrasle. Pridružite se vajarskoj radionici „Dalijevi meki satovi“ i naučite kako da oblikujete umetnička dela od gline. Zatim, vas očekuje iznenađenje u obliku žive statue „Frida Kahlo“, koja će vas bliže upoznati sa jednom od najpoznatijih ikona umetnosti.

Za one koji žele da se opuste i razgibaju, tu je pilates radionica „Izvajaj telo kao umetničko delo“. S obzirom na to da je umetnost važan deo obrazovanja, multimedijalna predstava za decu „Magično putovanje kroz umetnost“ sa edukativnom radionicom, zabaviće i edukovati najmlađe.

A za sve ljubitelje slikarstva, „Slikaj i Cirkaj“ radionica slikanja na platnu za odrasle,nudi priliku da izrazite svoju kreativnost na platnu. Prijavu možete izvršiti putem sledećeg linka https://slikajicirkaj.com/radionica/oktobarski-shopping-weekend-u-soping-centru-stadion/.

Nedelja, 8. oktobar, donosi još više uzbuđenja. Živa statua „Devojka sa bisernom minđušom“ ostaviće vas bez daha, dok će predstava „Bajka o bojama“ očarati decu pričom o čarobnom svetu boja.

„Van Gogh Niti“ je kreativna radionica sa koncem za sve generacije, gde možete stvoriti jedinstvene umetničke komade. Dok će vas „Andy Warhol Pop Art“ radionica grafike naučiti tehnikama ovog slavnog umetnika, a face painting „U bojama Kandinskog“ dodati šarenilo vašem vikendu.

Za kraj, kao Centar koji neguje i podržava porodične vrednosti, tu je posebna radionica, za majke i ćerke, kreiranja aksesoara „Cvetni ukrasi Fride Kahlo“.

Stvorite uspomene zajedno kroz umetnički proces i ne propustite priliku da se prepustite umetnosti, kreativnosti i popustima. Oktobarski Shopping Weekend je događaj koji će vas inspirisati i ostaviti nezaboravan utisak na celu porodicu.

Vidimo se 7. i 8. oktobra, na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32!

PROGRAM

SUBOTA, 7. OKTOBAR

12.00 – 13.30hVajarska radionicaza decu i odrasle, Dalijevi meki satovi

13.30 – 14.15hŽiva statua, Frida Kahlo

14.15 – 15.15hPilates radionica, Izvajaj telo kao umetničko delo

15.15 – 16.15h Kreativna radionica za decu, Mona Liza Bojanke

16.15 – 17.00hŽiva statua, Frida Kahlo

17.00  – 18.00hMultimedijalna predstava za decu sa edukativnom radionicom, Magično putovanje kroz umetnost

18.00 – 20.00h Radionice slikanja na platnu za odrasle, Slikaj i Cirkaj

NEDELJA, 8. OKTOBAR

12.00 – 12.45hŽiva statua, Devojka sa bisernom minđušom

12.45 – 13.30hPredstava za decu, Bajka o bojama

13.30 – 14.30hKreativna radionica sa koncem za decu i odrasle, Van Gogh Niti

14.30 – 15.30h Face painting, Pikasova lica

15.30 – 16.15hŽiva statua, Devojka sa bisernom minđušom

16.15 – 17.30hKreativna radionica grafike za decu i odrasle, Andy Warhol Pop Art

17.30 – 18.30h Face painting, U bojama Kandinskog

18.30 – 20.00h Radionica kreiranja aksesoara za mame i ćerke, Cvetni ukrasi Fride Kahlo

Foto: Promo

Tekst: Promo