Oslobodite svoju kreativnost

Nasleđujući estetiku i performanse od svojih prethodnika, HUAWEI nova 9 SE donosi još jedno iznenađenje. Sa više piksela nego ikada pre, glavna kamera od 108 MP omogućava i onima koji su početnici u influensu da oslobode svoju istinsku kreativnost. Bilo da kreirate fotografije ili video zapise, HUAWEI nova 9 SE precizno beleži sve ono što vidite pred svojim očima. Za one koji žele telefonom da zabeleže važne detalje svog života (a budimo iskreni, ko to ne želi?!), tu je zadnja kamera HUAWEI nova 9 SE sa prepoznatljivim Star Orbit Ring dizajnom. Ovaj krug, zahvaljujući svojoj simetriji privlači pažnju i pruža osećaj estetskog reda.

HUAWEI nova 9 SE je uređaj idealan za snimanje u svim trenucima. Šta to znači? Kada snimate pejzaže, njegova ultra-širokougaona kamera omogućava njihovo beleženje u jednom kadru. Makro sočivo od 2MP s druge strane može uhvatiti svaki jasan i vidljiv detalj mikroskopskog nivoa. A, makro objektiv beleži svaki vidljivi detalj, dok njegova dubinska kamera koristi efekat širokog otvora blende kako bi fotografiju učinila slojevitom.

Selfi samo jednim klikom

Bilo na Instagramu ili TikToku, selfi je i dalje jedan od najzastupljenijih načina izražavanja na društvenim mrežama. Srećom, HUAWEI nova 9 SE na prednjoj strani je opremljen širokougaonom kamerom od 16 MP, što korisnicima omogućava da naprave dobar selfi – i to samo jednim potezom. Podrazumevano, kamera snima vidnim poljem (FoV) od 78 stepeni. Međutim, budući da širi FoV može poboljšati izgled selfija, HUAWEI nova 9 SE podržava automatsko prepoznavanje prostora koji se fotografiše ili snima.

Naravno, ne želite da imate mogućnost pravljenja kvalitetnih selfija samo kada ste pod adekvatnim svetlom. Srećom, HUAWEI nova 9 SE vam čuva leđa. Zahvaljujući tehnologiji 4-u-1 pixel binning, pametni telefon pruža odličan kvalitet fotografija pri slabom svetlu. Funkcija Super Night Shot može precizno prepoznati ljudska lica i optimizirati pozadinu. Međutim, nije samo zbog opcija za kreiranje selfija HUAWEI nova 9 SE na vrhu. Bilo da fotografišete ili snimate ljude, pejzaže, sportove ili druge uobičajene scenarije, HUAWEI nova 9 SE precizno snima dinamične momente, čuvajući svaku bitnu uspomenu.

Foto: Promo

Tekst: Promo