Debi na crvenom tepihu: Robert Patison i Suki Voterhaus prvi put zajedno u javnosti

Suki Voterhaus i Robert Patison debitovali su na crvenom tepihu kao par. Model i glumica i glumac i model (zaštitno lice kuće Dior) pojavili su se zajedno na reviji brenda Dior Men u Kairu. Francuska modna kuća, pod vođstvom kreativnog direktora Kima Džonsa, organizovala je jedinstveni modni događaj. 

Brend je predstavio Pre Fall kolekciju za 2023, ispred čuvenih piramida u Gizi, a ceo set, kao i modeli, bili su inspirisani filmom Dina i istoimenim romanom Franka Herberta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ Australia (@gqaustralia)

Jedinstvenoj reviji prisustvovali su Suki i Robert, a glumica je, iako on nije bio na fotografijama, okačila slike sa eventa na svom instagram profilu, uz zanimljiv opis.

– Nikada neću zaboraviti ovu reviju pod zvezdama, ispred piramida u Gizi, jednim od Sedam svetskih čuda. Čestitam vam i hvala Kim Džonse i Dioru.

Oboje su blistali u Dior kreacijama – ona je odabrala poluprovidnu sjajnu haljinu, a on odelo eggshell nijanse uz maslinasto zelenu rolku. 

Suki i Patison zajedno su već nekoliko godina i jedan su od retkih parova u Holivudu koji su tokom pandemije samo učvrstili svoju vezu. Pre Roberta, glumica se viđala sa glumcem Bredlijem Kuperom, a on je bio u vezi sa pevačicom FKA Twigs. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram