grazia
X

Lifestyle

Koga je Kejt sve volela pre nego što je odabrala princa?

Ljubavna priča vojvode i vojvotkinje od Kembridža započela je 2003., još u njihovim studentskim danima. Sedam godina kasnije, 2010., kraljevski par objavio je svoju veridbu. No, kako se ne radi o klasičnoj priči iz bajke, Kejt i Vilijam kratko su raskinuli 2007.godine, kada su odlučili da se viđaju i sa drugim ljudima…

Pa, ko su ti muškarci koji su osvajali srce buduće kraljice?

U periodu raskida sa princem, Kejt je uplovila u vezu sa Vilijamovim prijateljem sa “Itona”, mladim baronom Henri Rupnerom. Međutim, ova veza je kratko potrajala, te prijateljstvo nije narušeno. Vojvode od Kembridža kasnije su bile i zvanice na Henrijevom venčanju sa plemkinjom Natašom Sinkler.

Iz ljubavne biografije u ovom periodu izdvaja se i Viljem Marks, sa kojim je takođe kratko izlazila. No čini se da je ova veza ostala prijateljski jako snažna, jer je Marks bio jedan od gostiju na venčanju Kejt i Vilijama. On je danas uspešan reporter i u srećnom je braku sa koleginicom.

Za razliku od ova dva momka, Henri Blejklok je čovek koji je ostavio snažan utisak na nju, za kog se priča da je bio njena prva ljubav ali i da joj je slomio srce, a njihova veza desila se 2001. godine.

Poslednja veza pre ulaska u bračne vode sa članom kraljevske porodice, Kate je imala još jednu vezu. U pitanju je advokat Rupert Finč, sa kojim je takođe ostala u dobrim odnosima, ali i prisustvovala sa svojim suprugom Rupertovom venčanju sa Lejdi Natašom Rufus Ajzeks.

Kako Kejtine bivše ljubavi izgledaju, pogledajte u našoj galeriji. Ostavljamo vam da procenite sličnost između ovih zgodnih muškaraca.

Foto: Profimedia, Printscreen (Vimeo)

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.

Lifestyle

Po čemu ćemo pamtiti suđenje Džonija Depa i Amber Herd?

Suđenje veka je završeno, a ovo su momenti po kojima ćemo ga pamtiti.