Šest stvari koje muškarci žele u seksu

Zlatna pravila.

Dobar seks nije nuklearna fizika, ali sigurno ima pravila. Naravno da je vrlo subjektivno ono što se nekome sviđa, ali možemo reći da postoje neke opšte smernice.

1. Ako uopšte ne govorite ili ne napravite zvuk zadovoljstva tokom seksa, lako će pomisliti da vam je dosadno ili da ne uživate u njemu. Zato budite oprezni, ako jedno od ta dva ne važi, napravite malo „buke“, ali bez uznemirenja komšiluka. Potvrda je za njih veoma važan deo. Možete i partnera da pohvalite rečima. Naravno da ne treba da preterujete.

2. Ako ne volite seks sa upaljenim svetlima, razmislite ponovo. Muškarci ne žele mrak, žele upaljena svetla kako bi mogli da vas gledaju tokom seksa.

3. Postoji nešto što želite koliko i muškarac. Komunikacija. To znači dobar seks jer će i vama i vašem partneru pomoći da izrazite svoje želje. Reči nisu uvek potrebne kada je seks u pitanju.

4. Dobar seks donosi orgazam. Iako je to nešto što žele i muškarci i žene to ne znači da seks ne može biti dobar bez orgazma, ali ako se dogodi, idealan je.  

5. Ako često menjate poze i eksperimentišete, muškarcu nikada neće dosaditi. To je ono što muškarac misli da je ključ dobrog seksa.

6. Postoji nešto što se većini žena ne sviđa, ali muškarci to zaista žele. I nije ono što mislite. Spavanje nakon seksualnog odnosa može biti ugodan proces, ali ovo žene i dalje kritikuju.