Kako da žena postane sam svoj gazda?

Marija Kilibarda

Svaka od nas ima neke uzore tokom života i želju da bude bolja verzija sebe. Zato se stalno usavršavamo, izlazimo iz zone komfora i sanjamo velike snove. Za sve one čiji je najveći san da realizuju svoju poslovnu ideju i pokrenu biznis, pravo vreme je upravo sad!

Kao deo globalne inicijative She’s Next, empowered by Visa, žene u Srbiji već drugu godinu dobijaju savete kako da unaprede i kreiraju svoje poslovanje.

Kako bi obezbedili najrelevatniju podršku u smislu edukacije i saveta, kompanija Visa je ove godina okupila neke od najmoćnijih i najuspešnijih žena preduzetnica u našoj zemlji, a koje je čine Veće žena She’s Next inicijative.

Aleksandra Bezmarević

Preduzetništvo je privlačno zbog nezavisnosti koju omogućava, samostalnog donošenja odluka i rada na ideji u koju veruješ. Veliki broj žena u Srbiji je uspeo da proširi svoje projekte i van granica zemlje, a ono što im je svima zajedničko jeste želja za napretkom i ljubav prema poslu koji rade.

Istraživanja pokazuju da su neke od najvećih prepreka prilikom odlučivanja o pokretanju biznisa potencijalni finansijski gubici i nedostatak znanja po pitanju knjigovodstva, finansija i regulative. Ono što im She’s Next inicijativa pruža su praktična znanja koja pomažu u različitim sferama poslovanja.

Ukoliko želite da postanete deo She’s Next zajednice, možete se prijaviti na linku. Očekujte edukativni sadržaj o preduzetništvu kao i savete koji će biti napisani od strane She’s Next eksperata i edukatora.

Ukoliko se prijavite, dobićete na mejl i informacije o velikom edukativnom She’s Next događaju koji se održava krajem oktobra. Na njemu će uživo govoriti predstavnice Veća žena, koje će diskutovati o preduzetničkim temama i razmenjivati svoja iskustva. U sklopu događaja su organizovani mentorstvo i interesantne edukativne radionice u polju finansija, računovodstva i društvenih mreža.

She’s Next, a ona si ti!

Nina Milović

Foto: Promo

Tekst: Promo