Lifestyle

Šta privlači vašeg partnera u krevetu: 4 neočekivane činjenice

Na šta muškarci zaista obraćaju pažnju tokom seksa.

Milioni godina zajedničkog života na istoj planeti nisu spasili predstavnike suprotnih polova od međusobnih tajni. Ako vas ozbiljno zainteresuje određeni čovek, pojavljuje se hiljadu pitanja u vašoj glavi: da li pravi planove za budućnost, šta mu se zaista sviđa na vama, šta misli o vama, da li vas dovoljno poštuje i - šta misli i na šta obraća pažnju kada vodite ljubav? Budući da ovo pitanje brine ne samo vas, već i većinu čovečanstva, nemački psiholozi su bili zbunjeni problemom i identifikovali su četiri osnovna interesovanja na koja se muškarci fokusiraju prepuštajući se ljubavi.

1. TVOJE LICE

Ankete naučnika utvrdile su da 70% muškaraca u procesu ljubavnog čina gleda svoju partnerku u oči, jer vole da vide kako njen izraz odražava želju, zadovoljstvo i sve ostalo što ona doživljava pod pritiskom njegove strasti. Suprotno vašim ličnim nagađanjima, on ne brine o celulitu, veličini grudi - on ne primećuje sve ove gluposti. Njegovo zadovoljstvo i žar su direktno povezani sa saznanjem da se odlično provodite.

2. VAŠ UŽITAK

Tokom seksa je važno da muškarci osete nadolazeću strast. I iako mnoge žene ne razumeju zbog čega su se pretvarale, jači pol je u stanju da prepozna lažne emocije i budu razočarani zbog ovoga. „Ne volimo one koji su učinili nešto dobro za nas. Volimo one kojima smo i sami učinili nešto dobro. I što smo im više dobra učinili, to više želimo da učinimo više“. Kada vodite ljubav, zaboravljajući na komplekse i pretvaranje, vaši poljupci, milovanja, šaputanja emituju iskrenu želju a obostrano zadovoljstvo postaje prirodni vrhunac procesa.

3. TVOJ MIRIS

Tokom odnosa čula su pojačana, a miris vašeg tela za njega postaje pravi mamac, obećanje zadovoljstva. Miris žene nije samo figura govora ili naslov filma sa Al Paćinom: strast se zaista može naslutiti. Zaljubljenom muškarcu se ne sviđa samo vaš miris, on ga uzbuđuje, prisiljavajući ga da ga prati do najintimnijih tačaka vašeg zagrejanog tela. Dobro odabrani parfem još više pojačava osećaj, zauvek utiskujući vaš vrtoglavi miris u podsvest.

4. TVOJA KOŽA

Mekana koža je ono što muškarce zaista uzbuđuje, potvrđuju nalazi nemačkih istraživača. Privlači ga da vas oseća dodirom: dodirom, potezom, milovanjem, maženjem - rukama, usnama, jezikom, celim telom. Ženska publika će ovo interesovanje sigurno označiti kao ključno na ovoj listi - iz očiglednih razloga. Njegova fascinacija vašom nežnom površinom je sama po sebi prijatna, pomaže u otkrivanju zanimljivih erogenih zona i obično produktivno produžava proces.

elle.ru

Povezane teme

Lifestyle

Hromoterapija: kako boja utiče na vaš život (i koje probleme može rešiti)

Danas su mnogi zainteresovani za nestandardne metode uticaja na psihu i nervni sistem, a hromoterapija je jedna od njih.

Lifestyle

Ne, ne Donaldu: kome je Melanija Tramp čestitala Dan zaljubljenih

Na dan inauguracije novog američkog predsednika, Melanija Tramp podnela je ostavku ne samo na dužnosti prve dame zemlje, već je napustila i službeni instagram @flotus, koji tradic...

Lifestyle

Prvo mesto za najčudniji poklon 14. februara pripalo je Megan Foks

Kada bi od nas tražili da napravimo rejting najneverovatnijih poklona za 14. februar, Megan Foks bi dobila prvo mesto.

Lifestyle

Poznati parovi spremni da podele istu garderobu

Odnosi mogu promeniti ljude – pa čak i to kako izgledaju. To nam je dokazalo deset poznatih parova.

Lifestyle

10 najpopularnijih Airbnb lokacija na Instagramu

Iz očiglednih razloga, jedina putovanja na koja redovno putujemo su naša maštanja.

Lifestyle

Zašto je anksioznost zarazna i kako se zaštititi

Šta učiniti da se ne „zarazite“ lošim raspoloženjem kolega i voljenih?

Lifestyle

Šta određuje koliko često imate seksualne odnose?

Zašto neki parovi vode ljubav češće od drugih?

Lifestyle

Zašto je 50% žena izgubilo interesovanje za seks

Smanjenje libida češće je među bračnim parovima i više od 1/3 žena nema želju za seksom, pokazalo je novo istraživanje.

Lifestyle

Sve što treba da znate o mladežima

Sedam pitanja dermatolozima o uzrocima i skrivenim mogućnostima mladeža!

Lifestyle

7 saveta za prevazilaženje vrhunca anksioznosti

Jednostavni trikovi za vraćanje smirenja i samopouzdanja.

Lifestyle

Zašto su muškarci pozitivniji prema bivšim partnerkama

Stručnjaci su utvrdili da „osvetoljubiv karakter“ nije pogodan za bivše momke.

Lifestyle

Kako dolazi do seksualne hemije i da li je ona važna

Naučni dokazi koji pomažu u pokretanju snažnije reakcije.