grazia

Lifestyle

Šta se zaista krije iza famoznog poljupca? Džesika Čestejn otkrila pravo značenje viralnog momenta na crvenom tepihu sa Oskarom Ajzakom

Senzualni pogledi, maženje po ruci a potom i zanosni poljubac, koji je Oskar priredio svojoj koleginici Džesiki na crvenom tepihu, naočigled prisutnih reportera a potom i čitave javnosti, u potpunosti je obuzeo svet. Svi su se složili u jednom – male su šanse da je scena puna strasti i šarmantnih poteza markantnog glumca nameštena i još manje da će se tako nešto ikad više ponoviti na nekom narednom filmskom festivalu.

Usporeni video ovog fascinantnog trenutka (koji možete pogledati OVDE) postao je viralan u kratkom roku, a hemija koju smo svi osetili između ovog para, i dalje ne prestaje da se komentariše. Da li je ovo zasmetalo riđokosoj glumici ili je na neki način htela da opravda „niske strasti“ koje su se odigrale na tako bitnom događaju, budući da su oboje u srećnim brakovima, krunisanim decom?

Razlog zbog kog su se uopšte i pojavili na festivalu bio je premijera njihove nove serije „Scenes From A Marriage“, koja će krenuti sa emitovanjem 12. septembra, te je Džesika iskoristila trenutak, da kratkim tvitom podseti na ovaj datum i ukaže na vezu sa famoznim događajem sa crvenog tepiha.

Označavajući datum premijernog puštanja serije u etar, postavila je sliku iz serije „The Addams Family“, na kojoj Gomez Adams ljubi ruku Mortiši na isti način na koji je Oskar poljubio njenu.

S ozbirom da se poznaju više od 20 godina, još iz studentskih dana, te da su već i ranije sarađivali na istim projektima iz čega se rodilo veliko prijateljstvo, sasvim je jasna glumičina poruka o navodnoj šali i malom prikazu onoga što nas čeka u novoj seriji.

No, da li je, ipak, tako?

Foto: Profimedia, Twitter

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Ovo su 4 najpoznatija slučaja viđenja NLO-a u istoriji

Istraga nepoznatpg na kanalu National Geographic

Lifestyle

Nekrunisana kraljica: Zašto svi vole princezu En

Nakon ceremonije krunisanja novog kralja Velike Britanije Čarlsa III, oči javnosti uprte su u njegovu mlađu sestru.

Lifestyle

Erotika sa etikom

Dok se oko Pornhuba pletu optužbe, raste broj platformi sa filmovima za odrasle čiji se poslovni model vodi moralnim načelima, čak feminizmom.

Lifestyle

Zavirite u novi dom Bena i Dženifer

Slavni par dugo je tragao za kućom koja zadovoljava njihove standarde, ali napokon ju je našao.

Lifestyle

Srećan raskid braka - postoji!

Ris Viterspun i Džim Tot su kraju svog braka nazdravili umesto da ga dramatizuju.

Lifestyle

Rajan Gosling ekskluzivno o privatnom životu, Evi Mendez i ćerkama

Popularni Ken otkrio kako ga je slučajno upoznavanje navelo na razmišljanje o osnivanju porodice po prvi put.

Lifestyle

Održano prvo regionalno takmičenje barmena u pravljenju koktela „Schweppes Mixology“

Iskustvo, istančan ukus i kreativnost ukrstilo je 26 barmena iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, na finalnoj večeri takmičenja „Schweppes Mixology, kokteli sa karakterom“.

Lifestyle

Nova saznanja o NLO-ima! Pentagon zabrinut zbog jedne stvari! Evo i koje

U pet jednočasovnih nastavaka emisija se bavi izveštajima o nedavnim događajima.