Muzičar hitno hospitalizovan: Kortni Kardašijan bila sve vreme uz njega

46-godišnji bubnjar Travis Barker juče je hitno prevezn u Cedars-Sinai Medical Center u Los Anđelesu, nakon što je osetio simptome nalik moždanom udaru, kako prenose strani mediji. Kortni Kardašijan, njegova supruga, pratila je vozilo hitne pomoći svojim autom, a potom i bila uz njega, sve vreme, u bolnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Barker se ranije tog jutra žalio na određene probleme, prema navodima TMZ, da bi mu još više pozlilo tokom dana. Neobično je da je istog dana oko 11 časova objavio tvit “Bože spasi me” – kako glasi naziv nove pesme koju je radio sa Mašin Gan Kelijem, te ostaje pitanje na šta je muzičar tačno mislio.

O ozbiljnosti situacije govori i činjenica da je njegova ćerka, Alabama Luele preko svojih društvenih mreža zamolila sve da se mole za njenog oca.

S obzirom da su i Travis i Kortni imali kovid nakon venčanja u Italiji, jedna od pretpostavki je da je tromb kao posledica virusa izazvao blaži moždani udar. S druge strane, poznato je da je muzičar ranije koristio narkotike te ima i onih koji sumnjaju da je to dovelo do komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Foto: Profimedia, Instagram

Piredila: T.M.