grazia

Lifestyle

Britni Spirs otkrila da je trudna po treći put!

Noćas je brzinom svetlosti, čitav svet obišla vest da tinejdž pop zvezda, Britni Spirs očekuje svoje treće dete. Nakon povratka sa Mauija, gde je odmarala sa verenikom Semom Ašgarijem, napravila je kratko saopštenje za javnost na svom Instagram profilu.

„Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui, i opet sam ih povratila … Pomislila sam: Bože… šta mi se desilo sa stomakom? Moj muž je rekao: Ne, stomak ti je porastao od hrane!” Tako da sam uradila test na trudnoću...  i uhh, očekujem bebu...”, napisala je pevačica, pominjući Sema kao svog supruga, što nas je navelo da pomislimo da su se možda i venčali u tajnosti.

Nastavila je sa spekulacijama da bi to mogli biti blizanci, te preduhitrila paparace najavljujući svoj plan da zadrži privatnost u narednim mesecima.

Takođe je spomenula da je patila od perinatalne depresije tokom prethodne dve trudnoća i nedostatak resursa koji su bili dostupni u to vreme. Njeni sinovi iz njenog prethodnog braka sada imaju 15 i 16 godina, i dok se zdravstvena zaštita majki u međuvremenu nije nužno drastično poboljšala, razgovori o mentalnom zdravlju postali su otvoreniji.

„Moram da kažem da je to apsolutno užasno… žene tada nisu pričale o tome… neki su smatrali opasnim ako se žena tako ponaša sa bebom u sebi… ali sada žene pričaju o tome to svaki dan… hvala Bogu, ne moramo taj bol da držimo kao rezervisanu tajnu … Ovaj put ću raditi jogu ‍svaki dan !!! Širimo puno radosti i ljubavi ”, na ovaj način završila je saopštenje.

Podsetimo se, novembra 2021. godine Britni se oslobodila starateljstva koje je njen otac imao nad njom od 2008.godine. Tada joj nije bilo dozvoljeno da se uda, niti da ima još dece, što se, srećom krajem prošle godine promenilo, kada je ponovo preuzela kontrolu nad sopstvenim životom.

Čestitamo Britni!

Foto: Instagram

Priredila: T.M:

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.

Lifestyle

Letnji raspust je u Stadionu

Letnje aktivnosti za najmlađe.

Lifestyle

Bogatiji od kraljice: Kako je Dejvid Bekam postao milijarder

Bekamova imovina, udružena sa prihodima njegove supruge Viktorije, vrtoglavo raste iz godine u godinu.