grazia

Lifestyle

Britni Spirs otkrila da je trudna po treći put!

Noćas je brzinom svetlosti, čitav svet obišla vest da tinejdž pop zvezda, Britni Spirs očekuje svoje treće dete. Nakon povratka sa Mauija, gde je odmarala sa verenikom Semom Ašgarijem, napravila je kratko saopštenje za javnost na svom Instagram profilu.

„Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui, i opet sam ih povratila … Pomislila sam: Bože… šta mi se desilo sa stomakom? Moj muž je rekao: Ne, stomak ti je porastao od hrane!” Tako da sam uradila test na trudnoću...  i uhh, očekujem bebu...”, napisala je pevačica, pominjući Sema kao svog supruga, što nas je navelo da pomislimo da su se možda i venčali u tajnosti.

Nastavila je sa spekulacijama da bi to mogli biti blizanci, te preduhitrila paparace najavljujući svoj plan da zadrži privatnost u narednim mesecima.

Takođe je spomenula da je patila od perinatalne depresije tokom prethodne dve trudnoća i nedostatak resursa koji su bili dostupni u to vreme. Njeni sinovi iz njenog prethodnog braka sada imaju 15 i 16 godina, i dok se zdravstvena zaštita majki u međuvremenu nije nužno drastično poboljšala, razgovori o mentalnom zdravlju postali su otvoreniji.

„Moram da kažem da je to apsolutno užasno… žene tada nisu pričale o tome… neki su smatrali opasnim ako se žena tako ponaša sa bebom u sebi… ali sada žene pričaju o tome to svaki dan… hvala Bogu, ne moramo taj bol da držimo kao rezervisanu tajnu … Ovaj put ću raditi jogu ‍svaki dan !!! Širimo puno radosti i ljubavi ”, na ovaj način završila je saopštenje.

Podsetimo se, novembra 2021. godine Britni se oslobodila starateljstva koje je njen otac imao nad njom od 2008.godine. Tada joj nije bilo dozvoljeno da se uda, niti da ima još dece, što se, srećom krajem prošle godine promenilo, kada je ponovo preuzela kontrolu nad sopstvenim životom.

Čestitamo Britni!

Foto: Instagram

Priredila: T.M:

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

8 sitnica koje otkrivaju mnogo o vašoj ličnosti

Kako na veoma zanimljiv način i kroz svakodnevno iskustvo pokazujemo ko smo zaista

Lifestyle

Tarantino odbio Džonija Depa za “Petparačke priče” iz samo jednog razloga

Nekoliko puta svake godine, lista glumaca Kventina Tarantina za "Petparačke priče" ponovo se objavi na društvenim mrežama i iznova postaje viralna.

Lifestyle

Debi na crvenom tepihu: Robert Patison i Suki Voterhaus prvi put zajedno u javnosti

Nakon što su ih godinama lovili paparaci, sada su svojevoljno pozirali ispred fotoreportera.

Lifestyle

Ulje čajevca u službi lepote

Čuli ste naziv ovog eteričnog ulja bar jednom. Koje su njegove prednosti? Kako se upotrebljava?

Lifestyle

Srpski ples na vrhu sveta

Reprezentacija Srbije u plesu nastavila je pobednički niz i na Svetskom prvenstvu - IDO World JAZZ, MODERN AND CONTEMPORARY CHAMPIONSHIPS, održanom od 28. Novembra do 04 decembra 2...

Lifestyle

Pravilo “dva minuta” menja život: Smanjuje stres, povećava učinke, menja nas lično

Kada se borite da primenite novu, zdravu naviku u svoj život, možete koristiti pravilo “dva minuta” da biste poboljšali učinak na najjednostavniji mogući način.

Lifestyle

5 vrsta ljudi koji su potrebni svakoj (jakoj) ženi

Pet vrsta prijatelja koje jake žene vole da drže uz sebe.

Lifestyle

Niskokalorijski zaslađivači - manje kalorija bez gubljenja nutritivne vrednosti

Ako ste ljubitelj slatkiša ili sokova, a hoćete da smanjite unos energije, odnosno kalorija, možda ćete želeti da hranu i piće bogato šećerom zamenite za njihove nekalorijske alter...

Lifestyle

Ovog decembra novogodišnja čarolija u Stadionu

Novogodišnja čarolija počinje 3. decembra i nastavlja se svake subote i nedelje tokom poslednjeg meseca u godini.

Lifestyle

Priča o satu sa Titanika koji je prodat na aukciji za 116.000 dolara

Pozlaćeni džepni sat pronađen na telu poginulog poštanskog službenika u potonuću Titanika prodat je na aukciji

Lifestyle

Zasađeno 2500 sadnica u Gradskoj opštini Surčin

Zajedničkom akcijom organizacije „Čuvamo naše“, kompanije AstraZeneca, Gradske opštine Surčin i Šumarskog fakulteta u Beogradu, juče je u naselju Petrovčić na površini od jednog he...

Lifestyle

Kako je raditi za Anđelinu Džoli?

10 stvari koje smo saznali od kako su dadilje i osoblje njene vile progovorili