WOMAN.COMM OF THE 2024 YEAR nagrade

Sada za ceo Adriatic region!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da regionalni Woman.Comm Club otvara prijave za treće po redu WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrade!

Ove godine imamo i veliku novost – takmičenje se širi na ceo Adriatic region. Do sada su mogle biti nominovane samo uspešne žene iz Bosne i Hercegovine, a sada očekujemo i prijave iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Slovenije.

WOMAN.COMM OF THE YEAR je nagrada kojom Woman.Comm Club želi da promoviše profesionalne uzore, da slavi njihov uspeh, ali i da doprinese razvoju komunikacijske industrije u celom našem regionu. Na završnoj svečanosti, 15. oktobra u Vijećnici u Sarajevu, proglasićemo WOMAN.COMM OF THE YEAR u svim kategorijama.

Za nagradu WOMAN.COMM OF THE YEAR 2024. može biti nominovana svaka žena koja radi u komunikacijskoj industriji u regionu iz:

*Marketinških i PR agencija

*Marketing i PR sektora u kompanijama

*Medija

Nominaciju mogu poslati svi koji žele da istaknu izvanredne žene u našoj industriji dajući tako svoj doprinos njihovoj zasluženoj promociji. Nominacija od strane članice Woman.Comm Cluba donosi nominovanoj osobi poseban bod prilikom glasanja.

Nominacije su moguće u sledećim kategorijama:

WOMAN.COMM OF THE YEAR – MARKETING STAR: Priznanje za uspešno upravljanje marketinškim komunikacijama kompanije/brenda s posebnim doprinosom u unapređenju poslovanja kompanije i položaja brenda na tržištu.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – PR STAR: Priznanje za uspešno eksterno komuniciranje korporativnih vrednosti kompanije/brenda.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – MEDIA STAR: Priznanje za značajan doprinos razvoju medijske industrije.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – AGENCY STAR: Priznanje za značajan doprinos u razvoju komunikacijske i kreativne industrije.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – RISING STAR: Priznanje mladoj i talentovanoj ženi za rad u oblasti marketinga, komunikacija i medija.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – EMPLOYER BRANDING STAR: Priznanje za uspešno sprovođenje employer branding kampanja koje su doprinele većoj vidljivosti i prepoznatljivosti kompanije kao poželjnog poslodavca kod eksterne javnosti, ali i unapređenju komunikacije među zaposlenima.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – DIGITAL MARKETING STAR: Priznanje za najbolje vođenje brenda u digitalnim medijima i unapređenje brend rezultata i performansi na internetu.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – CSR STAR: Priznanje za najbolje sprovođenje društveno odgovornih projekata kompanije i projekata održivog poslovanja.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – DESIGN/CREATIVE STAR: Priznanje za izuzetno kreativne ekspertkinje koje su ostvarile značajan doprinos u području dizajna i kreiranja kreativnog koncepta u komunikacijskoj i marketinškoj industriji.

Posebne kategorije:

WOMAN.COMM OF THE YEAR – REGIONAL AMBASSADOR STAR: Priznanje dodeljuje Woman.Comm Club jednoj članici za njenu podršku, promovisanje Kluba, učestvovanje u aktivnostima Kluba i njegovoj promociji u zemljama regiona.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – SPECIAL STAR: Posebno priznanje za lični doprinos razvoju struke.

Nominacije:

Prijave se podnose isključivo elektronskim putem na web stranici: https://womancomm.club/woman-comm-of-the-year/.

Potrebno je popuniti prijavni formular, priložiti osnovne informacije o nominovanoj osobi i kratko obrazloženje.

Prijave traju do 30. septembra 2024, a finalistkinje u svim kategorijama biće zvanično objavljene 7. oktobra.

Žiri i proglašenje pobednica

Žiri i ove godine čine poslovne žene s velikim iskustvom u komunikacijskoj industriji i prošlogodišnje dobitnice WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrade.

Proglašenje pobednica biće održano na gala svečanosti 15. oktobra, a specijalni muzički gosti biće Amira Medunjanin i Boško Jović.

Učešće na takmičenju za Woman.Comm of the Year je besplatno. Ulaznica za gala veče je besplatna za finalistkinje, dok standardna ulaznica iznosi 150 KM + PDV.

Ulaznicu za gala veče možete kupiti odvojeno po navedenoj ceni ili u sklopu kotizacija za Woman.Comm konferenciju 2024 koje će uskoro biti dostupne na stranici: https://womancomm.club/konferencija/. Broj mesta je ograničen.

Za više informacija ili pitanja pišite nam na: contact@womancomm.club.

Podržite uspešne žene i doprinesite razvoju komunikacijske industrije u regionu prijavom na WOMAN.COMM OF THE YEAR 2024!