Zašto niko ne želi da kupi luksuzni dom Dženifer Lopez?

Nakon 4 godine na tržištu, Dženifer Lopez još uvek nije uspela da proda svoj njujorški penthaus od 25 miliona dolara. Naime u potrazi je za kućom u Kaliforniji u kojoj želi da započne nov život sa Benom Aflekom, ali još uvek nije imala sreće u pronalaženju kupca za njen fenomenalni apartman.

Nekretninu je kupila 2014. godine za 20,16 miliona dolara, ali onda je shvatila da, iako je u pitanju vhunska lokacija koju bi poželeo svaki običan gradski stanovnik, za zvezdu poput nje ne nudi tako željenu privatnost koja joj je preko potrebna.

Uprkos svom luksuzu i lokaciji, zgrada izgrađena 1924. godine nema garažu niti bazen. Ipak ima domara sa punim radnim vremenom i liftove koje pokreću privatni ključevi.

Sam penthouse ima 3,6 metra visoke plafone i 6500 kvadratnih metara unutrašnjeg stambenog prostora, plus 3000 kvadratnih metara spoljašnjeg prostora, raspoređenog na 4 zasebne terase.

Zbog nemogućnosti za adekvantom pivatnošću, bez obzira na svu svoju ušuškanu raskoš, ova vila nije dovoljno prijamčiva ni ostalim poznatim ličnostima, a opet možda za nijansu previše luksuzna običnim ljudima, te se i dalje nalazi u (ne voljnom) vlasništvu pop pevačice.

Zavirite u ovaj penthaus iz snova, koji vam donosimo u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović