Zvezda je stigla na naše ulice!

NOVI NISSAN JUKE skreće pažnju gde god da se okrenete. Njegov dinamičan, sportski inspirisan dizajn i stil kupea ostavljaju snažan utisak gde god da se pojavi. Napredna tehnologija – uključujući i pomoć u vožnji ProPILOT – obezbeđuje vam sigurnost, povezanost i zabavu za uzbudljive gradske avanture

Novi Nissan JUKE vam omogućava bolju vožnju kroz život, zahvaljujući Nissanovoj tehnologijie.

TEHNOLOGIJA KOJA VAS ČUVA Inteligentne mobilnosti koja vam pruža više samopouzdanja i više povezanosti sa svetom oko vas. Tehnologija ProPILOT kreće se sa vama, tiho prilagođavajući način vožnje, prati saobraćaj i kada je to potrebno preuzima upravljanje, koči ili ubrzava.

PLENI SVE POGLEDE

Svaki detalj novog Nissana JUKE napravljen je da mu se divite. Inspirisan dinamičnom odvažnošću originalnog JUKEA i Nissanovim sportskim nasleđem, njegov stil kupe crossovera stvoren je da ga primetite s divljenjem. Sa 19″ felnama donosi impozantan stav. Odvažnom pojavom potvrđuje da ste stigli.

Unutrašnjost novog Nissana JUKE dizajnirana je da vas okruži – sa visokokvalitetnom završnom obradom, ergonomskim kontrolama i ambijentalnim osvetljenjem stavlja vas u raspoloženje za vožnju. Intuitivni, slojeviti dizajn kokpita osigurava vam sigurnost, kontrolu i spremnost za uživanje u vožnji. Napredni displej DRIVE ASSIST (ADAD) novog Nissana JUKE omogućava jednostavan pregled svih potrebnih informacija.

VELIKA PREGLEDNA INSTRUMENT TABLA Napredni displej DRIVE ASSIST (ADAD) novog Nissana JUKE omogućava jednostavan pregled svih potrebnih informacija.

ProPILOT*. BUDUĆNOST JE SADA. Sa Nissan ProPILOT sistemom, nikada niste sami. Dostupan na modelima sa DCT menjačem, uvek radi u pozadini, pazeći na put. Vi samo vozite onako kao vozite, ali sada znate da je novi Nissan JUKE spreman da vam pomogne pri kočenju, upravljanju ili ubrzavanju kako biste bili bezbedni, na pravom putu i pod kontrolom kada je zaista važno.

PARKIRAJTE KAO PROFESIONALAC

Ako mrzite parkiranje, onda je novi Nissan JUKE stvoren za vas. Panoramski Around View Monitor daje vam pregled oko vašeg vozila 360 stepeni iz ptičije perspektive i nudi mogućnost povećanog prikaza sa prednje, zadnje i bočne strane vozila kako biste parkirali sigurno i sa više samopouzdanja

PAMETNIJA BUDUĆNOST VOŽNJE

Novi Nissan JUKE bogat je inteligentnim sistemima za pomoć u vožnji, osmišljenim kako bi vaša vožnja koz život bila ispunjena većim samopouzdanjem, uzbuđenjem i povezanošću sa svetom koji vas okružuje.

Od odziva njegovog laganog turbo motora do brzog prebacivanja stepena prenosa, od čvrste šasije od čelika ultra visoke čvrstoće do sportskog upravljača i vešanja, novi Nissan JUKE radi besprekorno. Dodajte tehnologije i načine vožnje da biste maksimalno povećali preciznost i kontrolu, i proverite taj osmeh koji vam bez sumnje dolazi na lice!

BESPREKORNA POVEZANOST SA VAŠIM SVETOM

Novi 8″ ekran osetljiv na dodir u Nissanu JUKE je vaš portal za NissanConnect: kroz intuitivnu navigaciju, naprednu tehnologiju i mnogo više. Naša aplikacija za pametne telefone pruža sve veći broj usluga uključujući slanje planova putovanja vašem novom Nissanu JUKE.

ZAČINITE SVOJU PUSTOLOVINU MUZIKOM

Osetite svaki ritam. Zahvaljujući audio sistemu Bose® Personal® Plus, novi Nissan JUKE pruža vam vrhunski povezan zvučni doživljaj. Zvučnici ugrađeni u naslonu za glavu vozača i suvozača, još više vas približavaju muzici i omogućavaju da je prilagodite svom raspoloženju i još mnogo više.

Novi Nissan JUKE prilagođen je stvarnim potrebama putnika. To znači više mesta za odlaganje telefona, pića, velikih i malih predmeta širom kabine, a za još više praktičnosti.

Novi Nissan JUKE je dokaz da možete kombinovati zabavu i praktičnost. Osmišljen je kako bi vam olakšao unošenje i iznošenje vaših stvari, prevoz širokih, dugih i glomaznih predmeta poput kutija za nameštaj i prtljaga.

Postoji samo jedna stvar koja je uzbudljivija od novog Nissana JUKE, to je VAŠ novi Nissan JUKE. Prilagodite ga sebi izborom boja, točkova i unutrašnjosti. Novi Nissan JUKE nudi maksimalnu personalizaciju unutra i spolja i uključujući i 19″ točkove i elegantnu dvobojnu karoseriju.

Baš kao i vaš JUKE, asortiman dodatne opreme je dizajniran da ponudi naprednu tehnologiju, dinamičnost i eleganciju za svaki dan. Dakle vi, vaš Juke i vaša porodica možete učiniti više, otići dalje i uživati zajedno u svakom putovanju.

U svemu što radimo rukovodimo se principom inteligentne mobilnosti. Uz pomoć najnovijih tehnologija činimo da automobil od obične mašine za vožnju postane vaš partner. Zajedničko putovanje je pouzdanije, povezanije i uzbudljivije. Bilo da su to vozila koja zajedno sa vama učestvuju u vožnji, ili autoputevi na kojima se vaše električno vozilo puni tokom vožnje, u pitanju je veoma bliska budućnost. A to je budućnost koja se već nazire u Nissanu kakav vozite danas.

Posetite web stranicu www. nissan.rs