Đovana Batalja Engelbert predstavlja prvu kolekciju nakita za brend Swarovski

Swarovski uveliko slavi 125. godišnjicu: brend je predstavio novu filozofiju i novu viziju svoje budućnosti.

Ukratko, vizija Swarovskog sada se može sažeti u tri reči – „Ignite your dreams“, a ovaj moto je fizički oličen u Wonderlabu.

„Wonderlab je mesto gde se spajaju nauka i magija, gde se spajaju izvanredan dizajn i elegancija, osećaj iznenađenja koji bi trebalo da osete svi koje pozovemo u naš novi Swarovski svet“, objašnjava Đovana Batalja Engelbert, kreativna direktorka brenda Swarovski.

Živopisan primer je njena debitantska kolekcija lakonskog naziva Collection One, koja označava početak nove ere za brend.

„Želela sam da proučim osnovnu geometriju kristala i njegov potencijal. Prvi crteži Daniela Swarovskog pokazuju čaroliju njegovih ranih otkrića i snagu njegovih snova da stvori nešto jedinstveno što svet nikada nije video. Dok krećem na svoje kreativno putovanje, izuzetno poštujem moć transformacije koju ima nakit, pa sam želela da stvorim predmete koji će pomoći ženama i muškarcima da prihvate i osete moć i jedinstvenost u sebi“.

Kolekcija uključuje ogrlice, koktel prstenje, minđuše i nakit za telo. Kada Đovana nije eksperimentisala sa bojom, maštala je o obliku i kroju. Svi komadi nakita su različiti, ali ovo ne ometa njihovo zajedničko nošenje prema principu mix & match.

Kolekcija Collection One pojaviće se u prodavnicama Swarovski u aprilu.