Evo kako izgleda verenički prsten Dženifer Lopez izbliza

Nije joj prvi, ali je definitivno najelpši prsten kojim je ova pevačica i glumica ikada bila zaprošena.

Kada je u pitanju fini nakit, kolekcija Dženifer Lopez je u rangu sa Elizabet Tejlor – posebno kada je reč o njenom vereničkom prstenju. Ova 53-godišnjakinja je tokom godina nosila impozantne kreacije nakita, ali se o kamenju koje je za nju odabrao njen sadašnji suprug Ben Aflek daleko najviše raspravlja.

Za ružičasti dijamant Harry Winstona koji je dobila od dobitnika Oskara 2002., DžejLo je rekla „Pogledala sam u prsten i pomislila sam: ’O moj Bože’“. Prsten je procenjen na milion dolara u to vreme, a kamen od 6.10 karata inspirisao je trend dijamantskog prstenja sa kamenjem u boji.

Drugi njen verenički prsten koji je takođe dobila od Afleka je još vredniji. Na sredini je ukrašen zelenim dijamantom koji je izradio Ilan Portugali iz Beverlli Hills Diamondsa. (Tamara Rahaminov i Nicol Goldfiner iz Rahaminov Diamonds su zaslužni za stvarni dizajn komada.) Osim što je druga najređa nijansa za dijamant (crvena je na prvom mestu), zelena boja ima posebno značenje za Lopezovu. „Uvek kažem da je zelena boja moja srećna boja“, napisala je u svom newsletteru, pod timenom On The JLo. „Možda se sećate određene zelene haljine. Shvatila sam da ima mnogo trenutaka u mom životu kada su se dešavale neverovatne stvari i baš tada sam nosila zeleno.”, zaključila je Dženifer.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia