Kao sav normalan svet: Anđelina Džoli uslikana sa ćerkom u šopingu

Zamislite ovo: isprobavate krpice u svojoj omiljenoj radnji, hodate između izložene odeće, zagledate cene i veličine, kad odjednom, između rafova, ugledate Anđelinu Žoli.

Ako vam to deluje kao nemoguć scenario, varate se, jer upravo se dogodio nekoj vašoj vršnjakinji iz Rima kada je juče šopingovala u Zari. Jedna od radnji poznatog fast fashion lanca odeće bila je usputna stanica slavne glumice i njene sedamnaestogodišnje ćerke Zahare, koje su, opušteno ćaskajući i držeći se za ruke, svratile da razgledaju i kupuju odeću. 

Jedna od najpoznatijih žena na svetu izgledala je kao svaka druga mama, noseći pantalone i bluzu od lana i pamuka i diskretan nakit, ali da se radi o holivudskoj zvezdi otkrivali su neki detalji.

Andželina je nosila ogromnu torbu brenda YSL, koja je jedan od najatraktivnijih modnih komada za ovo leto, a obožavaju je i Hejli Biber i Zoi Krevic. Na sebi je imala i braon Valentino papuče, kao i naočare istog brenda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolie (@angelinajolie___fp)

Glumica je razgledala par neutralnih pantalona – slične onima koje je već imala na sebi, ovog puta sa nešto elastičnijim pojasom. Možda su joj nove potrebne za šetnju gradom, a možda i za dane koje provodi na setu – glumica trenutno u Rimu režira film Without Blood. U novom ostvarenju koje potpisuje kao rediteljka igraće Selma Hajek.

Zahara i Anđelina uslikane su još i u radnji Valentino, kao i u prodavnici enterijera Teach, u kojem je kupila lampu u obliku zeca. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram