Instagram trend: kako „it“ devojke nose jakne sa kaišem ove zime

Predimenzionirane tople jakne već su odavno osvojile srca svih modnih blogerki i punile feed-ove korisnika društvenih mreža.

Sada devojke predstavljaju novi način nošenja omiljene jakne, oslonjajući se na siluetu. Ženstvene i romantične jakne sa pojasom dodaće posebnu sofisticiranost bilo kom izgledu. Sakupili smo najuspešnije stajlinge modernih devojaka sa ovim aktuelnim odevnim komadom za zimsku inspiraciju.

Glomazni modeli iz Prade dobili su posebnu popularnost ove zime. Leoni Hane i Matilda Geler već su dodale ove bestselere u svoje ormare. Vredi napomenuti da su ove sezone relevantne obe verzije jakne – duže, koja posebno lepo izgledaju uz visoke čizme, i kratke, koja će definitivno postati najbolji saveznik trendi čelzi čizmama.  

Street style zvezde Emili Sindlev i Blanka Miro nisu stajale po strani. Fashioniste savetuju da ih kombinujete sa jarkim bojama – bilo da je to suknja olovka i torba u smaragdnoj nijansi ili lepršave pantalone i torba sa kratkim kaišem u nežnoj boji pupoljaka trešnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Rose (@emmaleger)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson)