Kako je zaštitna maska od korona virusa postala trend: 15 spektakularnih stajlinga uličnog stila

Medicinska maska dizajnirana da zaštiti od korona virusa odmah je stekla modni status.

Slavne ličnosti i heroji uličnog stila dokazuju da se moda može skladno prilagoditi okolnostima. Dok svet pokušava razviti vakcinu protiv kineskog korona virusa, aktivisti uličnog stila i modni blogeri pomažu u održavanju optimističnih osećaja u društvu. Tokom nedelje mode u Parizu, mnogi od njih pojavili su se na ulicama francuske prestonice u dizajnerskim medicinskim maskama, pretvarajući ih u ključni deo stajlinga ovih dana.

U samo nekoliko dana medicinske maske su se pretvorile u modni dodatak koji može tvrditi da je simbol događaja koji se dešavaju sa obe strane okeana. Oni koji prate trendove i brinu o zdravlju, odlučili su da ublaže situaciju i pojavili su se sa maskama koje imaju logotipe Chanel, Fendi i drugih poznatih brendova. Neki posetioci modnih revija odlučili su da se ne klade na maske poznatih brendova i preferiraju crne.

Morate priznati da takva maska izgleda vrlo impresivno i lako nadopunjuje bilo koji outfit – bilo da je to sportska šik odeća ili stajling zasnovan na klasičnoj eleganciji.

foto:glamour,ru