Kako se oblačiti po kišnom vremenu ovog proleća

Bilo koji vremenski uslovi mogu se preokrenuti u vašu korist.

Kada Sunce odluči da pokaže svu svoju moć na vrelom asfaltu, ruke nam same posežu za cvetnim haljinama i letnjim sandalama. Sa druge strane, kada pada kiša, dobijamo priliku da ponesemo svoje trendi patike sa visokim čarapama. Kačketi, kape, marame i kapuljače takođe se koriste za zaštitu frizure od lošeg vremena. Predlažemo da pogledate Instagram naloge street style zvezda i otkrijete najrelevantnije prolećne izglede za kišovito vreme.

Uprkos činjenici da je mesec maj već na samom kraju na kalendaru, narednih nekoliko nedelja biće obilnih kiša, što znači da treba da pripremite garderobu za neočekivane vremenske nepogode i osmislite stilski izgled za svaki dan. Poznati modni blogeri i trendseteri po ovakvom vremenu radije nose sportske jakne koje štite od vetra i kiše, kao i sve vrste mantila – od klasičnih verzija u boji peska u Burberry stilu do živopisnih modela modernog kroja.

Nemačka trendseterka Karo Daur ne zaboravlja na elegantan kodeks oblačenja čak i tokom perioda padavina. Još jedan primer stilskog izgleda za posao pokazala je Vicki Rader – kombinovala je belu košulju, palazzo pantalone, mokasine u muškom stilu, tamnozeleni trench mantil i panama šešir. 

Inspirativne predloge pogledajte u nastavku!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Sloanes (@lilysloanes)