grazia

Street style

Kakve cipele su se nosile na ulicama Njujorka tokom nedelje mode

Koliko puta do sada ste želeli da kupite crvene čizmice i one fenomenalne štikle sa ludim printom, a svaki put ste se ipak opredelili za sigurnu antilop varijantu i potpetice koje možete nositi i na posao i u grad?

Njujorčanke su poznate po svojoj modnoj odvažnosti (ponekad i previse!), zbog čega vam preporučujemo da svaki put kada nemate hrabrosti da kupite ono što zapravo želite, neke od kadrova u galeriji prizovete u sećanje.

Nedelja mode u Njujorku trajala je svega četiri dana, završena je 12. septembra - dakle, kalendarski još uvek smo bili u letnjoj sezoni. Međutim, devojke na ulicama Njujorka nemaju problema sa smelim izborima ni tokom hladnijih meseci - tokom svega četiri dana,  demonstrirale su nam neke od najautentičnijih predloga koje smo imali priliku da vidimo u poslednje vreme.

Pored zanimljivih boja, printova i formi, jedan model posebno se izdvojio i to taman kada smo mislili da je njihova era gotova - u pitanju su bele čizme i bele cipele.

Tekst: M. Bunčić

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.