Najbolji outfiti iz prvih redova Nedelje mode u Njujorku

Njujorška nedelja mode zvanično je stigla. Tokom cele nedelje, dok dizajneri debituju sa svojim novim kolekcijama za jesen/zimu 2024, poznate ličnosti pojavljuju se da zauzmu svoja glavna sedišta u prvom redu. Koliko god da je divno razgovarati o trendovima u nastajanju, praćenje slavnih lica je pola zabave na nedelji mode – a njujorške revije uvek su ih pune.

Prošlonedeljna revija Marka Džejkobsa– koja je prethodila zvaničnom NYFW kalendaru – bila je konkretan dokaz za to. Prvi redovi bili su ispunjeni zvezdama kao što su Kloi Sevinji, Debora Hari I Hari Nef. Kristijan Siriano, koji uvek okupi VIP osobe, održao je svoju reviju u centru grada na Plazi. Ališa Silverstoun i Melani Linski samo su neka od poznatih lica primećena u gomili.

I na reviji Tomija Hilfigera na Grand Central Station-u, A-listeri nisu manjkali – u prvom redu sedele su Sofija Riči Grejndž, Halima Aden i Keli Raderford. U Khaite-u, Naomi Vots se pojavila sa ćerkom Kai, dok su Aleksa Čung i Kejti Holmes debitovale za Proenza Schouler i Ulla Johnson.

U nastavku pogledajte najbolje izglede iz prvog reda, do sada.

Foto: Profimedia