Najbolji street style look-ovi Bele Hadid ove godine

Od univerzalnih jakni i pantalona do majica inspirisanih 1990-im – uprkos karantinu, Bela Hadid je ove godine prikazala obilje smelih izgleda odražavajući glavne trendove 2020. godine.

Bela Hadid ne pozira posebno za fotografe uličnog stila. Sve njene street style fotografije uglavnom su napravljene u trenutku kada izađe iz automobila i negde ode, a paparaci je već čekaju. Ali to se dešava tokom cele godine i na njenim slikama lako možete sakupljati kolekcije modnih trendova, od kojih mnoge ona sama postavlja.

Dakle, na predlog Hadid početkom 2020. godine, prugasta odela vratila su se u modu, a zatim se nakon njenog pojavljivanja u kaputu princeze sa kaišem na Pinterestu povećao broj sličnih zahteva dok je njena omiljena kombinacija „pletena rolka i široke kožne pantalone“ potpuno preplavila Instagram.

Belu Hadid obožavaju i modni brendovi – ona ​​otvara put ka svetu velike mode mladim brendovima i pomaže već poznatim kućama da dođu do Z-generacije. Takođe, Bela voli vintage odeću koja je u njenom ormaru počela da se pojavljuje u drugoj polovini godine.

Još jedan važan deo ormara Bele Hadid ove godine je maska. Model je ne skida na javnim mestima i lako je uklapa u svoje moderne autfite, nadahnjujući nas da se pridržavamo svih pravila i ujedno izgledamo moderno.