Nedelja mode u Parizu: Najupečatljivija izdanja sa ulica francuske prestonice do sada

Modna publika našla se na putu od Milana do Pariza za poslednju u nizu (od “Velike četiri”) Nedelju mode, kako bi ispratila preostale kolekcije za sezonu proleće/leto 2022.

Raspored u Parizu ispunjen je mešavinom modnih revija, intimnih prezentacija, zabava i virtuelnih događaja, a mi smo sa nestrpljenjem isčekivali trendi scenu uličnog stila. Preko Galeries Lafayette do Rue Saint-Honore, viđeni su svetski supermodeli, stajliš poznate dame i IT devojke u outfitima koji su nam privukli jednako veliku pažnju, kao i same modne revije, dok su šetale od jedne prezentacije ka drugoj. Od Alesandre Ambrosio, preko Olivie Palermo, do ćerke Monike Beluči – Deve Kasel koja je svojim seksi i elegantnim look-om ukrala svu pažnju na Dior reviji.

Ne iznenađuje što je čitav niz luksuznih etiketa primećen na stylish trendseterkama, iznešenih sa nonšalantnim stavom, koji opravdava francusko poverenje i klasu. Grad svetlosti zasijao je punim sjajem.

Ne može se poreći da jako željeni i traženi stil Parižanka ima određeni “je ne sais quoi”, koji se prosto ne može oponašati niti kupiti – ali dobro ćemo se potruditi najnovijim inspiracijama u našoj galeriji.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T. Mišović