Pet street style trendova koje ćemo nositi do jeseni

Pre nego što pređemo na sledeću kupovinu, proučili smo sve ove ključne trendove koji će preživeti ovu, ali i narednu sezonu.

Udobnost, kvalitet i bezvremenost tri su osnovne potrebe u pogledu garderobe tokom karantinskog perioda. Čak i sada kada se normalnost nekako vratila u naše živote, prilagođavamo izbore za kupovinu na osnovu ovih elemenata koje i vodeći dizajneri predlažu.

Na modnim pistama prolećne sezone 2021, ali i sezone jesen/zima 2021-22, identifikujemo mnoge ključne trendove koji potvrđuju da će se zadržati još dugo, pa smatramo da su dobra investicija.

Jorgovan

Nijansa jorgovana je obavezna boja proleća koja će zahvaljujući brendovima Chanel, Miu Miu, Loewe, nastaviti „da glumi“ u zimskoj garderobi. Tretirajte je kao neutralnu nijansu, jer se lako može integrisati u mnoge kombinacije.

Off-shoulder

Topovi i haljine sa otkrivenim ramenima smatrali smo isključivo letnjim trendom. Brendovi kao što su Dior, Salvatore Ferragamo i Erdem potvrdili su da će gola ramena biti naglašena u zimskoj garderobi.

Partywear

Čini se da su nam zabave toliko nedostajale da nećemo oklevati da nosimo šljokice i metalik blistavu odeću i tokom dana. Što se tiče jeseni 2021, brendovi poput Louis Vuitton, Isabel Marant, Lanvin, definišu metalik kao vrhunski trend.

Predimenzionirane torbe

Bez karantina, radujemo se što ćemo više vremena provesti napolju. Dakle, potrebna nam je XL torba koja prati naše potrebe, trend predlažu za jesen 2021. i kuće Marni i Fendi.

Predimenzionirani blejzer

Naravno, blejzer je takođe ključni deo kompletnog ormara. Ali takođe ima odobrenje Prade, The Row, Max Mare za narednu jesen.

 ©Jonathan Daniel Pryce