Street style izveštaj iz razigranog i trendi Kopenhagena

Mesec mode, nezvanično započinje Nedeljom mode u Kopenhagenu, koja se svojim kvalitetnim sadržajem poslednjih godina izborila sa pariranjem Velikoj četvorki (Njujork, London, Milano, Pariz). Uvek inspirativan Skandi street style, ove sezone jesen/zima 2024. uključuje bunde, monohromatske outfite braon tonova i dašak živahnih boja. Street style Kopenhagena tokom cele godine ima tendenciju da se široko proučava jer je ispunjen neograničenom inspiracijom, pa i ova sezona nije izuzetak.

Mnoštvo različitih estetika ispunjavale su ulice danske prestonice trendovima pozajmljenim od momaka kao što su kravate i oversized odela. Drugi trendovi kao što je mob wife estetika, uključivali su duge bunde, krupne zlatne minđuše I komade od kože. Minimalisti su takođe primećeni u nijansama žute I smeđe. Drugi spektar monohromatskih odevnih predmeta bio je ispunjen pastelnom narandžastom i prigušenom crvenom bojom.

Maksimalizmom se igralo i na uzbudljive načine: veliki slamnati cilindrični šeširi, široke farmerke, ružičaste krznene jakne I majice naglašenih printova. Sva inspiracija omiljenog Skandi stila čeka vas u galeriji ispod.

Foto: Profimedia