MODA / Street style

Street style

Street style: kako fashioniste ovog leta nose crne haljine

Pogrešno je verovanje da je crna boja isključivo prerogativ jesenje i zimske sezone.

U stvari, ova klasična i praktična nijansa će biti savršena za kreiranje modernog letnjeg stajlinga. Na primer, u prozračnoj haljini možete da idete na sastanak, u lepršavoj svilenoj maksi haljini da prisustvujete zabavi, a u lakonskoj haljini održite nekoliko poslovnih sastanaka.

Verujte nam, više je razloga za nošenje crne haljine leti nego što možete zamisliti. Uz to, ova nijansa izgleda sjajno i na svetloj i na preplanuloj koži. Fashioniste su lude za crnim odevnim komadima tokom cele godine. Ako zimi devojke demonstriraju elegantne varijacije kaputa, crnih džempera i muških jakni, onda leti žele lakoću i slobodu. Zvezde streetstyle-a nose crne haljine u kombinaciji sa popularnim Velcro sandalama ili sa sandalama sa tankim kaiševima, a za večernje izlaske kombinuju crne haljine sa cipelama i sandalama koje su ukrašene spektakularnim broševima ili ukrasima od kristala.

U galeriji smo prikupili najmodernije crne haljine, pa predlažemo da pogledate kako ih heroine ulične mode nose ovog leta.

 

foto:vogue