Street style: kako nositi tie-dye ove sezone

Topovi, majice, suknje, trenerke, haljine, pa čak i torbe – prošlog leta, bez izuzetka, svi elementi ormara bili su obojeni u modni tie-dye print, koji je bio neverovatno popularan 60-ih i 70-ih godina prošlog veka.

U proleće koje dolazi neće napustiti listu najzanimljivijih trendova, već će samo ojačati svoju poziciju. Stoga predlažemo da pogledamo najbolje stajlinge Instagram i street style zvezda i nadahnemo se novim stilskim rešenjima koja vredi isprobati sada.

Takav otisak dobar je zbog svoje naizgled neupadljive svestranosti – uprkos šarenilu, najefikasnije je kombinovati tie-dye sa svetlim teksturnim elementima. Možete pronaći stilska rešenja na Instagram nalogu danske modne Emili Sindlev – devojka se ne plaši jarkih boja i rado ih uključuje u svoj izgled. Dakle, ona kombinuje polo majicu sa duginim printom sa popularnim farmerkama sa prorezima, sunčano žutim štiklama i mini torbom u bogatoj breskva nijansi.

Takođe, još jedna lepa kombinacija – suknja, napravljena u mešavini bež i crne boje, uparena je sa bluzom sa kragnom i mokasinama i pamučnim čarapama u menta boji, jednom od najpopularnijih nijansi protekle jeseni.

Savetujemo vam da pažljivo obratite pažnju na mnoštvo dukseva obojenih tie-dye printom. Karantin je svoju reč preneo u svet mode, pa je stoga udobna odeća, koja se ranije smatrala prerogativom samo sportskog stila, danas sastavni deo svakodnevnog života. Takve dukseve već su u svoj ormar dodale Emili Ratajkovski i Džesi Baš. Najbolje se kombinuju sa obojenim teksasom, palazzo pantalonama i čizmama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)