Torbe sa resama su glavni hit jesenje sezone

Rese su jedan od glavnih trendova u kolekcijama dizajnera jesen/zima 2020/2021.

Pojavile su se na kožnim jaknama, pantalonama, pletenim haljinama, ženstvenim suknjama, odevenim bluzama, čizmama i  svim vrstama modnih dodataka. Dizajneri su pokazali posebno zanimanje za ovaj kaubojski element kao ukras na torbama. Tako su ove jeseni najmodernije torbe ukrašene dugim primetnim „rezancima“, elegantnim resicama ili gracioznim nitima, što ih čini dodatkom koji je idealan kako za svakodnevni, tako i za večernji izgled.

Inspirisane boemskom estetikom, torbe sa resama dostupne su ove sezone u svim varijantama koje odgovaraju svakom ukusu i boji – od klač do kalsičnih modela.

Street style zvezde takođe veoma vole torbe sa resama. Devojke su na Nedeljama mode u Parizu i Milanu pokazale na desetine novih načina da nosite ovaj dodatak. Fashioniste su kombinovale torbe sa prošivenim jaknama, opuštenim pantalonama, kožnim jaknama i pletenim haljinama. Neke devojke su torbe sa resicama koristile kao svetle akcente u monohromatskom izgledu ili su se odlučile za dodatak koji odgovara njihovoj gornjoj odeći.

Prikupili smo najmodernije stajlinge street style aktivista.