10 boja koje ćemo ove jeseni nositi iznova i iznova

Kada su u pitanju trendi boje, nema sumnje, Pantone zna apsolutno sve što treba da znamo i mi. Zahvaljujući njihovim predviđanjima, znamo šta možemo da očekujemo kako na modnim revijama, tako i na ulicama modnih prestonica, ali i u ostalim, važnim segmentima u našim životima kao što su makeup, manikir, enterijer i slično. 

Kada je u pitanju moda, ove jeseni nas očekuje povratak klasičnih trendova u vidu puff jakni, blejzera, trench mantila, bajkerskih jakni i džempera, ali u pogledu boja situacija je nešto drugačija. Iako ćemo i dalje rado nositi one tipične jesenje nijanse, naša srca (i garderobere!) će osvojiti i jarke, odvažne, vesele boje koje će nam definitivno olakšati tmurne dane. Od nas se očekuje dodatna doza smelosti – ne samo da ćemo se odvažiti da ponesemo neke od najupadljivih tonova, već ćemo iste moći i međusobno da kombinujemo kako bismo postigli i više nego efektan look. 

Bez obzira na to da li ste zakleti minimalista ili pak volite boje koje privlače pažnju, na našem spisku ćete sigurno pronaći pravu nijansu za sebe.

Foto: Pinterest

Priredila: Ivana Tomić